Téma: metastazy v peceni
Dobry den RNG,
obraciam sa na Vas s otazkou ohladom liecenia mojej mamy, kt. v janury tohto roku diagnostikovali karcinom hrubeho creva s metastazami do pecene. Hned jej aj stanovili termin operacie. Po tejto sprave som zacala hladat na internete a odporucila som mame Breusovu dietu. Vzdrzala sa takto stravovat 9 dni, potom prestala, vraj to bolo krute. Po operacii si ju zavolal onkointernista s otazkou, ci mala pred operaciou nejaku cielenu protirakovinovu liecbu, nakolko jej zacala nekroza nadoroveho tkaniva. Ked povedala lekarovi, ze iba drzala Breusovu dietu, vysmial ju, vraj keby to bolo take jednoduchu, tai nema plnu cakaren ludi a liecili by sa vsetci Breusovou dietou.......
Potom mama nastupila na chemoterapiu intravenozne 6 mesiacov a nasledne v tabletkovej forme 1 mesiac. Po dobrati jej vzali krvne testy, kt. vraj mala rozshasene, hlavne biele krvinky, ale to je vraj po chemo normalne a zatial sa moze povazovat za zdravu. Za tri mesiace jej skontrolovali krv a poslali ju aj na CT vysetrenie. Krv je v poriadku vratane onkomarkerov, ale na CT nasli bud pseudocisty, alebo metastazy, do velkosti 5 mm, ale nevedia presne urcit o co sa to jedna. Preto ju poslali na sono. Mama, ale po zdeleni tohto vysledku zacala zase drzat Breusovu dietu a po 2 tyzdnoch isla na to sono vysetrenie, kde jej povedali, ze tie utvary su take male 1-2 mm, ze nevie vobec urcit co to je. Takze teraz absolvovala MR vysetrenie a cakame na vysledky.
Medzitym zacala brat intravenozne organicky vitamin C s TAD ou - enzymi kt. produkuje pecen, aby sa to C cko udrzalo v tele co najdlhsie. Zacala postupne od 7,5 g 2x do tyzdna potom 15g 2x do tyzdna, dalsi tyzden 22,5g 2 x do tyzdna. Potom to ide zostupne az skonci 1x7,5 g tyzdenne vzdy s tou TADou. Toto by mala dostavat pol roka. Moja otazka znie, co by ste doporucili este k tejto liecbe, ci je vobec vyhovujuca, alebo nie. Ked skonci s Breusovou dietou, zacne brat graviolu, caj a tinkturu, UNA DE Gato, Matuzalem a vybavujem Ukrain.
Pri tejto Breusovej diete ju zacal boliet vraj pankreas a tvrdi ze jej robi zle caj zo salvie, kt. sa berie pri tejto diete. Je to mozne, lebo nicim inym si zatazovat ten pankreas nemoze a vobec neviem, ci je to mozne ze ju boli z caju. V minulosti bola liecena na chronicku pankreatitidu cca 7 rokov ale po absolvovani vsetkych tychto vysetreni jej zemnili diagnozu z chronickej pankreatitidy na cistu na pankrease. Ak je mozne, ze ju to boli z toho caju, moze ho vynechat?
Chcem sa este opytat, aky nazor mate na MUMIO? Moze sa brat pri onkologickych ochoreniach? Ak ano tak ako casto?
Ja viem, ze ste tu popisali uz kopec navodov co a ako brat pri jednotlivych ochoreniach, ale velmi by ste mi pomohli, keby ste napisali ako by ste konkretne postupovali pri tejto diagnoze s presnym rozpisom davkovania.
Vopred velmi pekne dakujem za odpoved a pomoc.
Zuzana