dobry den RNG,
partnerka ma uz niekolko rokov /cca 6/ kvasinky na pokozke/niekedy viac-niekedy menej/, najme na chrbate, hrudi a niekedy aj na krku
cca po 2 rokoch neuspesneho snazenia sa s lekarmi /koznymi/ uz niekolko mesiacov znacne obmedzuje bielu mukuaj pecivo, cukor/ale obcas zhresi/, berie denne vitaminy C, B, Zinok, Alicin, probiotika, Chlorelu, kokosovy olej a pod.
Zial vysledok stale nic moc a flaky na pokozke uplne nemiznu, dnes si robila domaci test zo slin na Candidu a vysiel je pozitivne
Zacal som teda co to hladat, natrafil som na mnozstvo Vasich clankov a rád v roznych diskusiach, cize vidim ze zaklad mala dobry ale treba vsetko striktne dodrziavat a spolu s par produktmi napr. z iHerb to uz uzavrieme
ak teda suhlasite s diagnozou prosim teda o radu, co vsetko zaobstarat ku komplexnej Proticandidovej 2 tyzdnovej diéte z Vasho webu http://rng.nazory.eu/rubriky/c/candida
Chcel by som teda objednat z iHerb, no mam nejasnosti:
1x Now Foods, Oregano Oil, 90 Softgels /90ks staci na 2 tyzdne? ake davkovanie?/
1x NutriBiotic, GSE Grapefruit Seed Extract, Liquid Concentrate, 4 fl oz (118 ml) /staci na 2 tyzdne? nerozumiem tym kvapkam v popise vyrobku, chapem spravne ze v baleni je vlastne 4000kvapiek? zaroven pisete GSE/citricidal(60/35 kvapiek do litra vody ale nenasiel som ten Citricidal na iherb - alebo ho netreba a bud jedno alebo druhe?/
1x Pure Essence, Candex, Yeast Management System, 40 Veggie Caps /treba teda aj Candex? ak ano staci na 2tyzdne 40ks? ake davkovanie?/
Co sa tyka probiotik, potrebujem poradit, kedze na SK je ich dost ale casto aj skodlive zlozenie
neviem teda kde kupit /iHerb?/ a ake aby to vystacilo na tie 2-3 tyzdne
kokosovy olej - kupujeme uz dlhsie http://www.mojalekaren.sk/health-link-b … lej-400ml/
ale pocul som ze niektore vitaminy v nom sa nicia pri viac ako 40stupnoch a teda napr. na varenie je vhodnejsi nie Extra Virgin
v Spare sme nasli kokosovy olej /bez prichute/ za tiez dobru cenu tak neviem co je lepsie
na zaver neviem ci je potrebne este aj to koloidne strieboro alebo nie, ak ano kde a ake
Kedze to trva uz tak dlho, bojime sa aby to nemalo horsie nasledky ako flaky na pokozke...
Dakujem vopred za cenne rady
Naposledy upravil: mapo (2015-09-28 18:58:33)