Dobre rano,
ja mam zhruba podobny komplexny problem, neviem do ktorej temy to mam zaradit.
zhruba:
od detstva slaba imunita, vela zapalov predusiek, hrdla, mandli, kasel, kopa antibiotik, svrbenie konecnika, palenie v klboch, bolest kosti, skolioza, unava...
Teraz posledne roky ma v kuse bolia ruky, omdlievaju mi, mam horuce telo, citim sa ako radiator, raz mi je horuco na hrudi, potom v oblasti pecene... potia sa mi dlane aj chodila, aj celkovo sa potim viac, mam kruhy pod ocami, stale herpes, bolia ma kosti na mierne silny dotyk: holenne, lycne, okolo usi, celo, tiez oci, krk, hrud, stehna, lytka, aj ked sa trochu sam stipnem, tak ma boli koza, velka unava, vidim take spermie v oku, ako sa hybu, asi neake virusy alebo parazity, mam hrcky po tele, svrbenie konecnika, obcas palenie pri moceni, pichanie v miesku, biely povlak na celom jazyku, bolest v krizoch v oblasti obliciek, robia sa mi hlieny asi 3 mesiace v kuse (jedol som rozdrveny chren, asi to ma odhlienuje), mal som silny zapal niekde v krku a ramene, asi zily alebo uzliny, skrutilo mi hlavu, mal som horuce telo, zimnice, nemohol som sa ani narovnat ani otocit na posteli, ani otvorit usta, na pohotovosti mi povedali, ze to mam zo zuba a ked budem moct otvorit usta, mam ist k zubarovi, tak asi sam najlepsie viem, kedy ma boli zub a kedy nie ...
teraz posledne 4 roky dost intezivne sa liecim, cistim, meditujem, no su to pomale zmeny k lepsiemu, sice uz nemusim spat poobede, ale aj tak... bol som 3x na diacom pristroji - (test na parazity) u troch ludi, no vysledky sa cca z polovice zhoduju. asi si to kazdy vyklada po svojom.
Mam drahy odstavovac, pijem stavy, za posledne 2 roky som vybral asi toto:
kvapky joalis 12x
kvapky od nadeje/pani Podhorna: Stetka lesna, chlamisin...
koloidne striebro asi 9 flias
tabletky alicin alimax asi 5 krabiciek po 90 tabliet
korejsky zensen 50 ml
mumio 120 tabliet
matuzalem 2 balenia
prasok vitamin C asi kilo som uz zjedol
prasok MSM asi pol kila zatial
prasok kremelina skoro kilo zatial
doplnal som mineraly, od nutrendu 2 balenia, koloidne mineraly 2 balenia, teraz sindeleho mineraly
DMSO, natieral som na telo a prenasal dovnutra kvapky MMS 1
aj som ich bral, kvapkal som si do prazdnych toboliek kvapky MMS 1, tiez som bral MMS2 a tablety BETAIN HCL
bilinne caje od poradcu, na pecen, detoxikaciu, zlcnik a ine...
olivovy olej s citronovou stavou,
drzal som v ustach slnecnicovy olej po 20 minut, kym sa nepremeni na bielu tekutinu
vitamin D3
taperweinova odkyslicujuca zmes, celu velku pixlu, obcas aj sodu bikarbonu rano
chlorella a zeleny jacmen, to som bral asi 1 rok stale, dost vela prasku a tabletiek, lebo sa mi dusovali, ze ked to budem brat
dlho, telo sa uplne zmeni a vylieci...
tiez neake riasy
rastovy hormon
jod kelp
tea tree oil
konopna tinktura
propolis
vitaminy na oci
bral som tabletky na parazity, albendanzol, entizol, praziquantal thajsky 100 tabliet, potom nemecky cesol asi 18 gramov za 126 eur, tiez tabety na malariu chloroqeuine
cistil som podla ajurvedy telo, vyplach nosa, ust, cistenie zaludka, tepla voda a sol, vela vody, komplet vycistenie criev, kym zo mna poobede nesla cista voda, vytlacal som zlcnikove kamene glauberovou solou a neakymi tabletkami aby to nebolelo a grepovou stavou, pil som bobkovy list na ocistu klbov, cistil som lymfu stavami cely den
a tak
teraz beriem spominany vitamin C, MSM, sindeleho mineraly, vit. D3, zensen, dracia krv, kokosovy olej, vcely pel, kremelinu, jod, magnezium a tak, pecivo jem maximalne 1 rozok denne / celozrny, doobeda jem len ovocie a pijem stavy,
ostavujem si mrkvu, cviklu uhorku, jablko alebo potom ovocne stavy, 2x do tyzdna chodim behat, bicyklujem, zacinam cvicit
neberiem to tak, ze aaa to asi nepomoze, ale skusim, idem do vsetkeho naplno, ale ked sa tak na tym zamyslim, skoro nic sa nezmenilo, je tu len mierna zmena, trochu silnejisa imunita, nemam kasel, nemal som herpes vyse roka, ale ked som prestal brat kol. striebro a alimax a ine, tak znovu sa mi objavil herpes,
nemozem predsa donekonecna do seba ladovat pripravky
po psychickej stranke, som v pohode, velka zmena posledne roky, vyrovnany, nezaoberam sa minulostou, nemam vykyvy nalad...no len fyzicke telo zaostava za dusou
neviem co to blokuje alebo co mam v tele, ze sa nemozem pohnut dalej
viete mi prosim neako pomoct, uz neviem co mam robit a z ktorej strany na to ist
dakujem