Téma: intolerancia - je to v "hlave"?
zdravim Vas RNG, vase prispevky citam uz dlho cez zdravie forum a myslim ze keby to co mate v hlave vy (aspon 20%) mali aj ti idioti co maju MUDr. titul pred menom tak by svet bol ovela krajsi, no ak sa vas mozem spytat
mam 30, muz. vela problemov ktore mi ziaden z tych idiotov nepomohol vysetrit az som zistil ze je to vlastne sposobene potravinami.
skratim to: rozmyslam kupit traviace enzymy, s HCL uz robim pokusy na sebe ALE jedna vec
ked si dam napriklad keksik tak som si vsimol ze do cca par minut si kychnem - mam 99% istotu ze ten kych je preto lebo som si ten keks dal - a moja otazka je teda - ma zmysel doplnat enzymy a HCL a podobne? naozaj telo reaguje tak rychlo a clovek si kychne ako naznacenie ze by to nemal jest alebo je to "len v hlave"?
skusal som aj rozne pokusy ako - jest veci co si skodia pri velmi dobrej komedii a vela som sa smial.. a pobodne proste nieco ako kyneziologia (co som bol tiez ale nic moc vysledok..
vedeli by ste mi poradit? nevysla mi ziadna alergia ale ked vynecham lepok a mliecne veci tak som relativne ok.
dakujem za odpoved