Nuj samozrejme. Dnes sy rozne kopolymery, latky ktorymi sa da pokryvat zub , dokonca vybudovat cele chybajuce kusy zubu, ja mam 2 take v ustach, vybudovane na doslova pahyli zubu. Lekari to nertadi robia, lebo za korunky a moztiky mozu ovela viac pocitat, ale toto je pomerne lacny material, ktory sa nanasa po vrstvach na ocisteny zub a vytvrdzuje ultrafialovym svetlom. Nie je az tak trvanlivy ako keramika alebo kov, ale ja mam napr jeden zub uz vyse 10 rokov(zubar mi ho chcel obrusit a nasadit nan korunku, ale ja som odmietol, lebo potom by to bol na pahyli povodneho zubu epoxid a na nom korunka, tj viac vrstiev=viac problemov.
Material nie je nic noveho, uz v case, ked isli prvi kozmonauti na mesiac brali si ho zo sebou na opravy zubov, len zubari zo strachu, ze pridu o znacnu cast prijmov za korunky a plomby a najma mostiky ho bojkotovali a nedostal sa na trh vyse 20 rokov. Aj doteraz sa ku nemu spravaju odmietavo, len konkurenciou medzi zubarmi boli prakticky vsetci prinuteni ten material pouzivat. Najprv len na tenke ochranne vrstvy, neskor aj na kompletne rekonstrukcie zubov ako mam aj ja.