Téma: koliky?
ahoj rng, este som ti nestihla ani oznamit ze mam drobca,je vsetko zatial oki,len nas trapia bolesti bruska,ma aj reflux a vyzera ze intol.laktozy,porad mi nieco na bolesti bruska,pije bohuzial hnusne umele mlieko
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
ahoj rng, este som ti nestihla ani oznamit ze mam drobca,je vsetko zatial oki,len nas trapia bolesti bruska,ma aj reflux a vyzera ze intol.laktozy,porad mi nieco na bolesti bruska,pije bohuzial hnusne umele mlieko
Nuz tych "umelych " mliek je kopa, snaz sa najst take, co neobsahuje soju. Intolerancia laktozy je u tak malych deti velmi vzacna, obvykle to dochadza az s vekom, ked telo prestane vyrabat na mlieko enzymy. Skus napr kozie mlieko, niekedy ked je na kravske intolerancia, kozie je prijatelnejsie.
Reflux u kojencov i je bezny, maju malo kyselin a travenie celkove nie je este dovyvinute Po case sa to ale napravi samo, obvykle. Drzim palce.
Naposledy upravil: RNG (2014-10-03 15:27:52)
Ahoj,preco nie so bsahom soje?aby som vedela argumentovat zajtra na gastre..je unas par bez obsahu soje...k intol.unas je dostat coliprev a ten sluzi na rozklad a potrebuje ich inak zle kaka tak smradlavo...koliky podla mna nema,len mava zastavene vetry,tie vetry moze ovplyvnuvat ta soja v mlieku?
Sojovy lecitin,vadi?
Nuz privela ludi ma na soju alergie a naviac soja obsahuje fytoestrogeny, tj latky podobne ucinkujuce v tele ako nase estrogeny, takze to narusi pohlavny vyvoj, zrychli ho az o 3-4 roky.
Sojovy lecitin moze obsahovat tieto latky ale nemusi. Pre istotu ja pouzivam dnes len lecitin zo slnecnic, lebo ako starsi muz mam privela estrogenu aj tak.
Rng,takze nasmu fesakovi sme museli nasadit bezlakt.mliecko nakolko ho dost skaredo prehanalo taky kys.zapach,stav sa zlepsil ale ma dost plynatost a zapachajuce vetry,stolica vytery vsetko oki,a ma slab tichy reflux,velmi zle spava,ma problem ulozit sa
Nuz odporucam najma mikrovlakniny a probiotika, aby sa tie rozne hnilobne mikroby nahradili uzitocnymi probiotikami.
RNG akú stravu, by si odporučil pre dospelého, ktorý má koliku?
aká diéta alebo treba nasadiť aj vlákninu? som čítal, že vraj nieje dobrá pre koliky.
Vďaka
Mikrovlakniny, nie vlakniny a hodne vody s tym, az 50 nasobok vahy mikrovlaknin. Niekedy pomaha aj horcik na pravidelne vyprazdnovanie sa(500 mg oxidu) a ako hovorila moja stara mama, "creva si potrebuje clovek vymastit"
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.