Téma: Ohladom citricidalu.
Dobry den RNG, znova sa potrebujem obratit na Vas s prosbou o radu. Roky, snad od zaciatku puberty mavam neustale gynekologicke problemy ( mam 23) , obcas Candida, bol aj Enterococus raz aj S. aureus...prosto mala som snad uz vsetko co sa len chytit dalo...Po lekaroch na kultivacie ma uz naozaj nebavi chodit, zakazdym mi daju lieky...tyzden mam pokoj a potom je znovu vsetko po starom
Rozhodla som sa skusit citricidal...mam ten klasicky 66% , uzivala som 30 kvapiek na liter vody tak ako som nasla uvedene od vas na stranke zdravie.sk . No po dvoch dnoch uzivania som mala v hrdle pocit ako by som ho mala vypalene...proste ma bolelo a bola som aj zachripnuta . Neviem teda ci je to normalne ale musela som rezignovat bolo to velmi neprijemne. Preto by som na tie moje gynekologicke zapaly chcela skusit aspon vyplachy posvy citricidalom ked ho uz pit nemozem.
Chcem sa opytat ci to mozem pouzivat aj dlhodobo ako prevenciu, ci to nie je skodlive. Uz som to parkrat skusala a viem ze zakazdym sa mi stav zlepsil cize v podstate ma zaujima ci sa to da takto pouzivat dozivotne,kedze mne sa tie zapaly opakuju neustale. Este by ma zaujimala koncentracia , ci ostava rovnaka alebo aku dat aby to nevynicilo mikrofloru.
Dakujem za Vas cas.