Neviem, co za produkt si pouzila, tj kto bol jeho vyrobca, a v akej koncentracii si ho pouzila.
Ale definitivne v koncentacii zhruba 700 ppm =35 kvapiek praveho citricidalu ,vyrobku firmy BioChem Research) do litra vody alebo 60 kvapiek praveho GSE(NutriBiotic, 33% originalny citricidal) je taka reakcia velmi , velmi nepravdepodobna.
Jedine ze by si mala nejaku extra alergicku reakciu.
To je dovod , preco kazdeho upozornujem, aby zacali brat nove doplnky, nove jedla, nove lieky od malickych davok, lebo cert nespi, mozete mat neocakavanu alergicku reakciu.
Totizmniet takeho jedla, doplnku alebo lieku, na ktory sa nenajdu na svete alergicki ludia, snad okrem vody a soli.
Tak ma napadlo, ak si mala v ustach nejaku silnu kvasnu alebo plesnovu infekciu, moze to byt teoreticky aj Herxheimerova reakcia, ale aj to sa mi nezda.
Je mi to cele divne....Totiz keby taketo reakcie boli len u 0.1% ludi, tak by tento prostriedok uz davno na trhu nebol, a pravy citricidal a GSE su na trhu od roku 1982. Uvedom si, ze miliony ludi to pouzili dosial, tj by ich muselo hromady sudit vyrobcov a nasa FDA by to s radostou vyuzila na zakaz tohoto velmi uzitocneho antimikrobilaneho prostriedku.
Naposledy upravil: RNG (2012-10-07 20:48:29)