Na viralne pozri na temu
http://rng.nazory.eu/rubriky/h/herpes
Moja vnucka pred 2 tyzdnami chytila nieco asi viralne, lebo pol jej triedy bola tak isto v ten den chora a celkove tu musi nieco obiehat seriozne, lebo pozatvarali kopu skor,l ale v spravach sa nic neobjavilo, tj asi je to nieco, s cim sa nechcu chvalit velmi...
Stazovakla sa na velku bolest hlavy, este bez horucky. Teplota jej odrazu vyskocila z 38 na 41.5 a v noci sme ju okamzite viezli na pohotovost. Samozrejme pre istotu som jej dal pit colostrum a kym dosla do nemocnice zachrankopu uz mala teplotu pod 39, tam ju prehnali zrejme zbytovcne cez hromadu drahych masin, ale nic nenasli a tak ju prepustili do domacej ochrany. Samozrejme od vtedy berie 2 x denne colostrum, kavovu lyzicku(ma 25 kg) tiez kavovu lyzicku monolaurinu . Uz vyse tyzdna ma normalnu teplotu a chut do jedla, takze je to asi zazehnane, cokolvek to bolo. nastastie ta bolest hlavy(asi viralny zapal mozgovych blan) trvala len asi 6 hodin.
Inac celkove je tu hromada chorych ludi, aj my aj prakticky vsetci susedia a znami cez to prechadzaju a lekari a tv/noviny su zahadne ticho napriek mnohomilionom pripadov Okolo prasacej chripky hoci bolo len niekolko tixicov pripadov nakazenych noviny a televizia boli toho plne cele mesiace.
Mne to znicilo vyrobu kyselin v zaludku, naviac mam ovela viac reumatickych bolesti,. Tez beriem colostrum a monolaurin, pre istotu.Takze mozno je to nejaky geneticky manipulovany mikrob, a s tym sa nikto nepochvali, samozrejme. A ten obehol zrejme cely svet.
Na odhlienenie je NAC, serrapeptaza a najma oreganovy olej.
Inac na zahlienenie z alergii treba brat proti alergiam quercitin, dospela davka je 3 x 600 mg. Lebo ked sa zahlieni z alergii, tak to vyuziju rozne mikroby co vedia v hlienoch a z hlieniov zit a tak vyvolaju rozne zapaly, co postupne znici pluca.
Co sa tyka tej udajnej interferencia NAC a enzymu DAO, to zatial publikoval len jediny clanok a nevedno, ci je to vobec pravda. Ked aj, tak sa da branie NAC a DAO dostatocne casove oddialit a nebudu tak vzajomne na seba posobit. Teda aj je to vobec pravda, lebo ako sa hovori"jedna lastovicka nenarobi este leto"
( Maintz and Novak in the American Journal of Clinical Nutrition lists Acetylcysteine as an "agent interfering with histamine metabolism" in Table 5. )
Naposledy upravil: RNG (2014-12-27 22:39:55)