1

Téma: obstrukcna bronchitida

Obycajne nachladenie dietata 2r. vzdy prechadza do kasla a zuzenia dychacich ciest (obsktrukcna bronchtida). Ako sa da predchadzat tej obstrukcii dychacich ciest a ako ju potom liecit? Inhalacie oreganom zaberaju iba minimalne, studeny vzduch tiez nema az taky efekt. Chlamidie negativne, alergie negativne.

Dik rasto



2

Re: obstrukcna bronchitida

Zapal dychacich ciest je alebo z alergie, alebo z roznych mikrobov. Pozri na
http://rng.nazory.eu/rubriky/i/infekcie
http://rng.nazory.eu/rubriky/a/alergie
A moze to byt, ako sa casto stava aj kombinacia tychto dvoch.
Odhlienovanie a odmaskovanie roznych mikrobov mozno previest NAC a serrapeptazou, v pripade dietata je roztok NAC lepsi, lebo sa to da zamoakovat nejakou stavou a pit akoze "citronovu vodu"
Davka pre dospeleho(zhruba 70 kg) je 2 x 600 az 1200 mg, pre ine vahy prepocitaj v pomere vah
Ak mas podozrenie na virusy, ktore nosime vsetci v tele, dobry je caj z chagy, kde dospela davka je 10 gramov chagy. tak isto sa da prichutit.
Na regeneraciu poskodenych pluc je adaptogen cordyceps, dospela davka okolo 2-3  a viac gramov.
Miesto vodnehol roztoku mozes pouzivat roztok citricidalu v kokosovom oleji, to posobi hojivo na sliznice.
Studeny vzduch je skodlivy v tomto pripade, tepla para je ovela ucinnejsia. Ta zavlhci-rozriedi hlieny a tak sa mozu prioduktivnejsie dostat von.

Naposledy upravil: RNG (2014-03-21 01:42:17)



3

Re: obstrukcna bronchitida

dobrý den moja dcérka tiež mava z bacilov obštrukčné bronchitídy od začiatku tohto roka už sme boli dva krát hospitalizovaní a okrem toho ešte tri krat sme to zvladli bez hospitalizácie testy negatívne na alg. takže mi vychodí nato že na vine suú tie bacile(zlatý stafilokok, streptokok pyogenny,pneumoniae, teraz mala hemofila) atb nepodávame nakolko su neučinne držíme sa prírodnou cestou ale teraz už to nedokažeme kontrolovať mala bere montelukast ale ja by som sa predsa len radšej zbavila tých bacilov z tej akutnej bronchitídy mám  nočné mory lekari len potlačia obštrukciu uvolnia dychacie cesty a bacile veselo dalej okupuju naše slniečko vyčítala som že na učinnú likvidáciu tých bacilov použiť 60% citricidal našla som tento je to ten účinný prosím http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=18258333&tab=6 k tomu NAC http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=18274564&tab=8 a ešte oreganový olej http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=14416673&tab=8 chcem to vyskúšak v malých dávkach vedeli by ste mi poradiť s tým dávkovaním dcerka ma 3,5 roka a možeme si preplachovať konvičkou tým citricidalom a kloktať to mi deti zvladaju vždy problem nastane ked začnu hlieny stekať nekontrolovateľne a tie priedušky sa upchaju
odporučili by ste ešte niečo ale s týmto by som začala nakolko tie doplnky su ako pre nas dosť drahe tak na začiatok toto by som vyskúšla dakujem ste super miška



4

Re: obstrukcna bronchitida

Citricidal na kvapky do nosa(netreba preplachovat, aj par kvapiek roztoku citricidalu najlepsie v kokosovom oleji vynici velku vacsinu bakterialnych infekcii, treba kvapkat v leze s hlavou zaklonenou co najviac dozadu. Ja som to kvapkal vnucke tak, ze som ju zavesil za nohy dole hlavou. a dve kvapocky do kazdej nosnej dierky stacia, len to treba opakovat 3 x denne.
Oreganovy olej pre tak male deti je tazko davat, lebo je to stiplava korenina a jej najlepsia forema su entericky pokryte kapsule, ktore treba cele prehltnut a rozpustia sa az v crevach, tj nedrazdia zaludok.
Na odhlienenie je aj NAC (dospela davka 2 x 600 az 1200 mg) a serrapaptaza,(3 x 120 000 IU)
Na Slovensku su doplnky nemozne drahe, porozmyslaj nad objednavanim priamo zo zahranicia, napr z firmy IHERB.com.
Pravy citricidal ma aj firma Hoogle, kde je jasne napisane, ze obsahuje tie ucinne quaternialne zluceniny, nielen vytazok zo semien grapefruitu.

Su urcite doplnky, ktore si vzdy drzim pre pripad potreby a to je citricidal, serrapeptaza, NAC, extrakt z olivovych listov, oreganovy olej v kapsuliach a chaparal, priopadne aj collostrum v prasku.



5

Re: obstrukcna bronchitida

Ďakujem porozmýšľam ako to vykombinovat S tou objednávkou toho všetkého aj tak sa to nazbiera holt kde je viera tam je cesta dúfam že dovtedy budeme odolávať všetko dobré nech sa vam darí



6

Re: obstrukcna bronchitida

Nuz odporucam najma citricidal, dostanes ho aj z Hoogle, tiez NAC a ostatne ucidis a postupne si dufam zaobstaras. Zivotnost citricidalu je vyse 5 rokov, tak isto ma dlhu zivotnost NAC, extrakt z olivovych listov , oreganovy olej  a podobne.



7

Re: obstrukcna bronchitida

dobrý den prajem dnes dorazil z hoogle citricidal 60% a NAC 600mg prosím vás ten NAC je v gelových kapsuliach je tam možnosť vysypať ich do džusu lebo dcerka mi neprehltne tabletku a tie nosné kvapky a na pitie horkáč jej mám podávať v rozriedenom pomere ako dospelým alebo tých 35 kvapiek na liter to je pre dospelých tak to asi odpada môžem jej dávať napríklad 3x denne jednu kvapku do džusu aby som to do nej dostala a kvapky do nosa vyrobím 4 kvapky na 1dl morskej vody original z mora a stačí ten odhlienovač  pre deti 300 mg rano a večer by som dala polku tablety alebo aj  celú raz denne ide mi o to či sa nejak neznehodnotí ked to vysypem z tej kapsuly a ako dlho to celé úžívať do vymiznutia príznakov dakujem krásne za odpoved pekný den miška



8

Re: obstrukcna bronchitida

Z NAC urob tzv "citronovu vodu", samozrejme s zamaskuj s dzusom, ale chut NAC je podobna citronu a nech to pije pocas celeho dna, nie jednorazove.
Horkac jej rozrob ako pre dospelych, len jej nedaj cely liter, ale len davku prepocitanu na jej vahu v pomere k dospelej, Tiez tam mozes pridat rozne prichutenia na zamaskovanie Dolezite je, aby sa to pilo po malych glgoch casto pocas celeho dna.
Do nosa kvapky su najlepsie dat do kokosoveho oleja, tak to menej drazdi a zostava posobit v nose dlhsie, naviac najma v zime nos natolko nevyschne.A velmi dolezite je, aby sa to dostalo do celnych dutin, co ja pri mojej vnucke dosiahnem len tak, ze ju zavesim za nohy dole hlavou a rychlo jej dam 2 kvapky toho tepleho kokosaka s citricidalom do kazdej nosnej dierky. Mam ho vo flasticke s kvapatkom (30 ml  s 2 kvapkami toho silneho citricidalu ) a zakazdym to zohrejem v pohari teplej vody.



9

Re: obstrukcna bronchitida

Ďakujem už sme si dali kvapky účinok je okamžitý big_smile cítiť ako to vystipava A zanecháva čisto V nose jej strašne sa teším konečne zmena zajtra namiesam nac A horkáč po lyžiciach dám vedieť ako nám bude smile deti konečne volne dýchaju A potom chcem syn má boreliozu takže tiež odmaskovať A tie olivové listy áno? Ak si dobre pamätám?



10

Re: obstrukcna bronchitida

A ak olivove listy, tj dospela davka 3 x 300 mg oleuropeinu, nestaci, tak si musis zohnat aj kvapky samento, coumanda a banderol, co pomozu znicit aj tu maskovanu vnutrobunecnu formu boreliozy, ktora sa cast ani na teste neukaze. A samozrejme NAC a serrapaptaza ako odmaskovace, lebo bez odmaskovania sa rozne zamaskovane formy mikrobov nevedia "naplnit" dostatkom antimikrobialnych latok na zahubenie, ci uz liekov, antiomikrobialnych doplnkov alebo lprotiatok, co nam vytvori nase telo alebo este viac ich vytvoria probiotika v nasich crevach.
Borelioza vo vsetrkych troch formach podstatne znizuje imunitu tj deti su chorlave. A prenasa sa , hoci dost nepravdepodobne aj slinami, takze pozor na to, definitivne nie je prenosna len krvne a len kliestami, ale aj inym bodavym hmyzom.

Naposledy upravil: RNG (2014-10-10 21:20:14)



11

Re: obstrukcna bronchitida

Áno to viem rozumiem A ďakujem ešte mam dotaZ mozem malej dávať na pitie po celý deň zmiesany ten nac V čaji lebo to kyale vypije ale už inú gebuzinku mi nech skusala som jej do toho nac v čaji S medom dať 3 kvapky citridalu A to vypila navela lebo je dosť hakliva na chute mozem jej to takto spolu dávať plus kvapky do nosa dávame tak uvidíme kedy bude V poriadku ďakujem má 15 kíl ide mi O účinnosť A to aby som to do nej dostala vďaka

Naposledy upravil: mischka (2014-10-13 19:46:18)



12

Re: obstrukcna bronchitida

OK, snaz sa prekonat ten detsky odpor nejak. Tie doplnky do seba v mnozstvach na jej vahu musi dostat, inac z toho nevide.



13

Re: obstrukcna bronchitida

Zdravím vás mám nové poznatky moja mama dnes šla na biorezonanciu A že prišla za5-12 pľúcne chlamydie pokročilé štádium čítala som O nich že sa rozširujú vzduchom takže kľudne môže dcerka mať tiež ich často je si starkou. Vyčítala som že spôsobujú prieduskovu astmu čo by sedelo u nás užívame nac A citricidAl podarí sa nám touto kombináciou sa ich zbaviť. Ďakujem mamka sa liečie biorezonanciou A teda keď to má ona A sme V kontakte máme to aj okolo nej všetci lebo som si všimla že nejak všetci V rodine často sme chorí na dýchacie ústrojenstvo?



14

Re: obstrukcna bronchitida

Chlamidioa pneumoniae, tj plucna chlamidia je velmi hnusna a tazko liecitelna infekcia, je na to tu uz viacero tem. lekari sa tvaria, ze to nic nie je, ale je to infekcia, ktoru nevedia prakticky nijak vyliecit a je to infekcia natolko oslabujuca imunitu, ze je clolvek stale chorlavy.
Vyhladaj si prislusne temy na to. A drzim ti palce, aby si to ani ty ani dcerka nemali, lebo to trva aj vyse roka vyliecit,ked lekari pouzivaju Vanderbilt/Wheldon?stratton protokol, ktory je jediny pomerne uspesny na vyliecenie znacneho percenta pacientou s touto hnusnou vnutobunecnou maskovanou nakazou.

Ja tu navrhujem na nu kombinaciu doplnkov ako serrapaptaza a NAC na odmaskovanie, extrakt z olivovych listov a kvapky samenta, coumandy a banderolu na potlacenie.Samozrejme dlhodobo, tj mesiace.



15

Re: obstrukcna bronchitida

no moja mamina mala plucnu emboliu ktorá sa jej teraz po piatich mesiacoch vstrebala a dalej cítila strašnu ťažobu na plucach ale až teraz na tej biorezonancii jej pani povedala že su to plucne chlamidie preto mam obavy lebo dcerka od začiatku tohto roka naozaj mala opakované bronchitidy co už fakt nebola sranda a ja som silno patrala po príčinách a davala si veci do suvislostí to len z labakov som potom študovala čo ktorý bacil sposobuje lekarka mi tvrdí že to nemože mať tieto zachvaty zo streptokoka alebo stafilokoka alebo hemofila ale ja som čítala že ano ,no nakoniec sme skončili u alergologičky a teda davať jej denne inhalačné kortikáče nemienim to či má aj ona plucne chlamidie netuším ale teraz ked sa to zistilo u mojej mamy tak mam obavy dcerke teraz brali veľa krvy davalo sa to na velmi podbrobnú analyzu ešte nemame komplet vysledky tak možno tam sa to zistí možno nie a na tej rezonancii sa to teda zistiť dá len neviem či tam dcerka vydrží sedieť pol hodiny berieme tie lieky už týžden sople takmer žiadne sem tam zakašle ale zvladame to bez seretide ako máme pre prípad záchvatu záchranné lieky ale nič tomu momentálne nepredchadza čo som odsledovala tak sa nam tie priedušky upchali vždy z hlienov a teraz je dýchanie pokojne kludne spí z výterov sme tie chlamidie nikdy nemali ale ked sa oni maskuju tak asi to ani nemusia odhaliť v labaku ved to že ja chcem naozaj dcerku vyliečiť ale oni maju strašne veľa času na všetko uvidime ked  pridu komplet výsledky a  je teda možnosť vyliečiť sa tou biorezonanciou v tomto prípade mate nejaku skusenosť alebo z praxe velmi pekne vam dakujem



16

Re: obstrukcna bronchitida

fakt je mi jedno kolko to bude trvať ale hodlame sa vyliečiť lebo to sa nedá normalne žiť ja musim stale byť doma kvoli chorobám takže to určite stoji zato bojovať



17

Re: obstrukcna bronchitida

Ked mal niekto raz emboliu, tak ma velmi pravdepodobne ako stredoeuropan prilis zrazanlivu krv. Bezpecne hodnoty INR su 2 az 2.5, vtedy sa malopravdepodobne tvoria krvne zrazeniny=tromby v cievach. Mnohi ludia si musia pre to riedit krv, co zlepsi celkove cirkulaciu a fibrinolyticke enzymi, co na to odporucam nevytvoria nikdy krvacanlivost, ako chemicke lieky, co na to lekari predpisuju. Naviac Nattokinase a Serrapeptase, tiez lumbrokinase zaroven rozbijaju uz existujuce krvne zrazeniny.
Kolko z toho treba brat je individualne, odzrkadli sa to na INR, tj na koagulacnom teste krvi po 2-3 tyzdnoch brania. Osobne sa nazdavam, ze normalne INR, co je podla doktorov 0.8 az 1.2  dava moznost vzniku zrazenin fdost pravdepodobne, preto riedenie na 1.5 je iste bezpecnejsie, nez vyckavanie.

Naposledy upravil: RNG (2014-12-28 20:11:33)



18

Re: obstrukcna bronchitida

ahoj RNG, Tvoj názor na tento produkt?
http://eshop.finclub.sk/ostatne-special … -candicaps
alebo ani náhodou a mám si podľa Teba objednať toto: http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Orega … /2024?at=0
alebo toto: http://www.iherb.com/Now-Foods-Oregano- … ftgels/731
je tu toho toľko, že sa strácam a človek si fakt nevie vybrať.



19

Re: obstrukcna bronchitida

Ucinna latka v oreganovom oleji je karvakrol. Nuz prvy menovany ho vobec nespomina, t.j. vobec ho nekupuj a este je navyse dost drahy. Druhy menovany sice spomina obsah karvakrolu, ale malo.
Nuz, ale ten treti co si uviedol je najvhodnejsi, pretoze je cenovo najvyhodnejsi a zaroven ma garantovany obsah 100 mg karvakrolu v 1 tobolke a klinicky ucinna davka je 3x200 mg karvakrolu, cize 3x2 tobolky denne s jedlom. Nielenze ma najlepsi obsah z menovanych, ale je v entericky pokrytej tobolke, takze sa rozpusti az v crevach a kedze je to silna paliva korenina, tak nedrazdi zaludok, pazerak ani hrdlo. Ved jedine tento oreganovy olej od firmy NOW Foods sa tu na fore odporuca smile



20

Re: obstrukcna bronchitida

Detto. Niekedy ale pouzivam aj ja tekuty oreganovy olej, ked potrebujem ten olej inhalovat alebo si robim zmes na potlacenie plesni na nechtoch na nohach.



21

Re: obstrukcna bronchitida

dobrý den prajem chcela by som sa poradiť ohladom vysledkov mojej dcerky od alergologičky kvoli tým obštrukciam priedusiek od oktobra sme prešli na liečbu citricidalom a to kvapky do nosa a pri chorobe aj vnutorne užívanie ale aj napriek tomu dcerka ma ťažkosti  s dýchaním z výsledkov krvi vyšla alergia na travy a prach,roztoče a aktivita diaminooxidazy 2,2 (10-) zavery imunoalergologičky na zaklade vyšetrení je znižena postvakcinačná odpoved pneumokok, hemofilus tetanus, zniž C4 zl komp, zvýš Ige, znižené v subpop B lymfo, Nk bb, zniz perc fagoc bb aj oxidat vzplanutie z: eozinofilia dcerka je často unavena zadychava sa pri poslednej navšteve som doktorke povedala že sa chceme liečiť prirodne a že ona teda nam  nema ako pomocť ked nechcem chemickä liečbu momentalne nakolko nemam prirodne doplnky tak jej davam seretide aby sme sa vyhli obštrukcii zatial uspešne to kombinujeme s citricidalom ale som čítala že acc blokuje tu tvorbu dao neviem si poradiť dcerka nie je v poriadku a chcela by som velmi jej pomocť trapime sa cela rodina momentalne ma syn zapalô priedušiek ale nezabral mu citricidal tak sme utekali na pohotovosť lebo nemam na virusové ochorenia prirodne lieky vedeli by ste mi pomocť lebo ja som natom psychicky zle vnutorne odmietam chemiu ale ked už ide do tuheho neviem sa celkom beztoho zaobísť prosím o specifikaciu zistených hodnot a celkoveho stavu nechcem dcerke uskodiť nejak si vyčítam či robím dobre dakujem za pochopenie a vysvestlenie a rady s uctou miška



22

Re: obstrukcna bronchitida

Na viralne pozri na temu
http://rng.nazory.eu/rubriky/h/herpes
Moja vnucka pred 2 tyzdnami chytila nieco asi viralne, lebo pol jej triedy bola tak isto v ten den chora a celkove tu musi nieco obiehat seriozne, lebo pozatvarali kopu skor,l ale v spravach sa nic neobjavilo, tj asi je to nieco, s cim sa nechcu chvalit velmi...
Stazovakla sa na velku bolest hlavy, este bez horucky. Teplota jej odrazu vyskocila z 38 na 41.5 a v noci sme ju okamzite viezli na pohotovost. Samozrejme pre istotu som jej dal pit colostrum a kym dosla do nemocnice zachrankopu uz mala teplotu pod 39, tam ju prehnali  zrejme zbytovcne cez hromadu drahych masin, ale nic nenasli a tak ju prepustili do domacej ochrany. Samozrejme od vtedy berie 2 x denne colostrum, kavovu lyzicku(ma 25 kg) tiez kavovu  lyzicku monolaurinu . Uz vyse tyzdna ma normalnu teplotu a chut do jedla, takze je to asi zazehnane, cokolvek to bolo. nastastie ta bolest hlavy(asi viralny zapal mozgovych blan) trvala len asi 6 hodin.
Inac celkove je tu hromada chorych ludi, aj my aj prakticky vsetci susedia a znami cez to prechadzaju a lekari a tv/noviny su zahadne ticho napriek mnohomilionom pripadov Okolo prasacej chripky hoci bolo len niekolko tixicov pripadov nakazenych noviny a televizia boli toho plne cele mesiace.
Mne to znicilo vyrobu kyselin v zaludku, naviac mam ovela viac reumatickych bolesti,. Tez beriem colostrum a monolaurin, pre istotu.Takze mozno je to nejaky geneticky manipulovany mikrob, a s tym sa nikto nepochvali, samozrejme. A ten obehol zrejme cely svet.
Na odhlienenie je NAC, serrapeptaza a najma oreganovy olej.
Inac na zahlienenie z alergii treba brat proti alergiam  quercitin, dospela davka je 3 x 600 mg.  Lebo ked sa zahlieni z alergii, tak to vyuziju rozne mikroby co vedia v hlienoch a z hlieniov zit a tak vyvolaju rozne zapaly, co postupne znici pluca.
Co sa tyka tej udajnej interferencia NAC a enzymu DAO, to zatial publikoval len jediny clanok a nevedno, ci je to vobec pravda. Ked aj, tak sa da branie NAC a DAO dostatocne casove oddialit a nebudu tak vzajomne na seba posobit. Teda aj je to vobec pravda, lebo ako sa hovori"jedna lastovicka nenarobi este leto"
( Maintz and Novak in the American Journal of Clinical Nutrition lists Acetylcysteine as an "agent interfering with histamine metabolism" in Table 5. )

Naposledy upravil: RNG (2014-12-27 22:39:55)



23

Re: obstrukcna bronchitida

rozumiem dakujem za odpoved no okolo nás sa to kruti celý rok som už z toho zufalá synovi až na rontgene zistili že ma zapal priedušiek a určite je to zo vzduchu nakolko tiež to mali v triede viacere deti len to prepuklo neskor u nás aj oni sa sťažuju na bolesť hlavy ja len pozorujem ako sa to na deťoch prejavuje ale pri tomto vždy zpozorniem lebo dcerka ked jej zaleje priedušky tak sme nahratý musime si zaobstarať obranné lieky , no neviem či má dcerka HIT som sa pytala doktorky či ten enzym jej nemože chybať z tých liekov čo do nej pumpovali ked mala akutny zapala priedušiek trvdila že nie ale ja som čitala že ano všetko je to také delikatne a u dcerky to dýchanie pri nejakej chorobke je hned viditelne má spastické dýchanie a suche sliznice,  to teda všetko pomdienuje zahlienenie lebo že pri tom nadmernom uvolneni histaminu sa dokažu velmi rýchlo v prieduškach uvolniť hlien čo bude asi naš pripad ale to su len teorie a kedže ju už zaradili medzi astmatikov lebo má príznaky tak mi to nejde do hlavy lebo do troch rokov bola uplne zdrava a ked začala chodiť do školky tak sa začal tento kolotoč momentalne ju izolujem od školky a dufam že jej pomožem doma vyrasť z toho dufam že sa nam to podarí . myslite že serrapeptaza by mohla nahradiť tie bronchodilatačné lieky ako protizapalová momentalne ju nemam tak jej davam tie bronchodilatatika ale co najskor si ju zaobstarame a ten quercitin a ten je tuším z cibule bol by rovnako dobrý bromelain na tie na alergiu? dakujem miška



24

Re: obstrukcna bronchitida

V skolkach sa siri infekcia najma vo forme kvapockovej, tj prve miesto kde sa usadi su prinosne dutiny, kde sa moze drzat aj dlhe mesiace, lebo nic brane ustne prakticky sa do tych dutin nedostane. Odporucam teda kvapky roztoku citricidalu
Quercitin ukludnuje mast bunky, ktore vyrabaju histamin a tak sposobuju zahlienenie.
Mnozstvo quercitinu v cibuli streednej velkosti je menej nez 500 mg, takze odporucam radsej doplnok,, kde davka 3 x 500 mg pre dospeleho sa da lahko doziahnut, bez zmeny stravy.



25

Re: obstrukcna bronchitida

dakujem vyskušame dam vedieť ako bude všetko dobre prajem



26

Re: obstrukcna bronchitida

PF 2015, vela zdravia, ostatne sa da vzdy nejak zadovazit s trochou usilia a stastia.



27

Re: obstrukcna bronchitida

dakujem chcem sa opýtať na tu eozinofiliu a hladam suvislosti vedeli by ste ma uviesť do obrazu že ako vlastne dalej na dcerkyne ochorenia tak by sme tie bronchoastmy zvladali prípadne uplne sa ich zbavili  nejakeho odbornika na strednom slovensku navštíviť ? spominali sme z doplnkov citricidal, nac , serrapeptazu , colostrum, probiotika, vitaminy selen,zinok,jod, d3, cecko, quercitin, plus ešte niečo ? na viralnu imunitu mohla by som jej davať samento , oreganový olej , alebo olive leaf extract alebo som pozerala ten aloe vera prašok je toho spustu ale bez tých doplnkov to asi nepojde dakujem za sumarizaciu z vašej strany miška



28

Re: obstrukcna bronchitida

Nuz pozri na http://en.wikipedia.org/wiki/Eosinophilia
kde davaju zvyseny pocet tychto bielych krviniek do suvisu najma s alergiami a parazitmi.
Typujem osobne  najma  na alergie a mala by si pouzit najma rozne enzymy a quercitin.
Samozrejme s tvorbou hlienov sa vytvoria prilezitosti pre sekundarne infekcie, co ziju v hlienoch a z hlienov, ako napr aspergillus pneumoniae. Proti tomu bojovat je treba najma odhlienovanim serrapeptazou a oreganovym olejom



29

Re: obstrukcna bronchitida

Objednala som 40000 serapeptazu A quercitin s bromelain  prosím vás V akom množstve jej to dávať má 17 kilo 3,5roka A aké enzýmy vybrať pre ňu? Je užívanie týchto doplnkov bezpečné pre ňu ja verím že áno no všetci naokolo sú nejaký neveriaci že čítali že serapeptazu môžu ľudia od 25 rokov čo je na tom pravdy vďaka miska



30

Re: obstrukcna bronchitida

Telo cloveka funguje prakticky rovnako po skonceni zakladneho vyvoja, tj od povedzme 1 roku. Tak isto nan posobia mikroby, co sa nedelia na detske a dospele, tj potrebujes v tele vybudovat urcite hladiny a to zavisi samozrejme od vahy.
Velka vacsina ludi s ktorymi sa stykas su pod vplyvom lekarov, ktorui o doplnkoch nevedia prakticky nic(cest velmi vzacnym vynimkam), kedze to nie je zaradene do ucebneho programu na medickych a farmaceutickych fakultach. To im ale nebrani v tom, ze sa usiluju "odborne" na tu temu vyjadrovat, a to v zmysle zastrasovania, co ich v skolach naucili proti vsetkemu, co sa oficialne neodporuca.
Podla vahy musis dospele davky preratat, tj ked odporucam pre dospeleho 3 x 120 000 IU serrapeptazy, tak pre malu je to zhruba 2 x 40 000. Predavkovanie tu nie je tak jednoduche, ako sa neinformovani lekari nazdavaju.
Kedze serrapaptaza rozklada rozne bielkoviny, lekari, co to nepoznaju sa obavaju, ze to rozlozi aj potrebne bielkoviny v tele pri vyvoji dietata. Samozrejme nemaju na to ziadny podklad, nic exprimentalne dokazane, hoci serrapeptazu uz pouzilo tisice deti pod 25 rokov, vcitane malickych.
Ale ked mas obavy, mozes pouzivat miesto enzymu napr NAC, tj formu aminokyseliny, ktora tiez odhlienuje bez rozkladu bielkovinnych latok. A to je aj ovela lacnejsie a da sa to podavat ako roztok, co pre moje vnucata nazyvam "citronova voda" a samozrejme im to aj ochutim ovocnymi stavami.



31

Re: obstrukcna bronchitida

Ďakujem nac pije V pohode len ten zas nemá benefity serrapeptazy..vyskúšame uvidíme



32

Re: obstrukcna bronchitida

chcem sa spytať možem tu serrapeptazu dcerke vysypať rano na lačno na lyžičku s ovocným pyré lebo ona mi neprehltne tabletku a ten quercitin s bromelínom dospelemu je 3x500 tak jej dať 2x 250 rano a večer možme tak vyskušať ?ten tiež pripadne možem rozmrviť a tak jej dať možno pohryzie uvidim dakujem za odpoved miška a ešte pride cordyceps bude dosť pre nu 300 mg 1x denne dakujem krásne miška



33

Re: obstrukcna bronchitida

Problem so serrapeptazou je, ze sa znacne znici zaludocnymi kyselinami, pre to ju predavaju v enterickych kapsuliach , ktore sa neasmu otvarat, alebo najnovsie mikropokryvanu (serrateric) a tu mozno vysypat z kapsul
Takze skus.



34

Re: obstrukcna bronchitida

dobry večer prajem chcem sa opytať quercitin s bromelínom potrebujem dcerke dať je možné vysypať obsah kapsule do medu ? nevadí to dakujem miška lebo mam len to 500 mg a to je jej naraz veľa skušala som jej to dať do medu vysypať polovicu a spapala pekne dakujem za odpoved dobru noc



35

Re: obstrukcna bronchitida

Quercitin s bromelainom sa neznici kyselinami, takze mozes kludne otvorit kapsulu a vysypat do cohokolvek.



36

Re: obstrukcna bronchitida

Zdravím pán rng potrebujem poradiť začali sme inhalovat ultrazvukovym inhalatorom koloidne A Vincentku A dnes sme to skúsili s yabrom poznáte to dala som do vincentky A inhalovatli sme následne všetko lebo to treba po otvorení hneď minút ale na letáku bolo napísané že sa nemá používať ultrazvukový inhalator vy ste skúsený doktorka hovorila že oni to skúšali s kompresorovym inhalatorom ale čítala som že ultrazvukový je na všetky druhy liečiv vedeli by ste mi to vysvetliť srdečná vďaka Miška



37

Re: obstrukcna bronchitida

Hyaluronan sodny(yabro) je neutralna sol, ktora sa da pouzit do ultrazvukoveho rozprasovaca, aj centifugalneho, aj kompresoroveho. Neodporucil by som ho pouzit do inhalatora zalozeneho na vare. 
Neviem o tom, ze by to bolo nestabilne, ani ze by to nejak extra korodovalo elektrody ultrazvukoveho rozprasovaca. Takze to bude asi mylna sprava.
Okamzite pouzitie je pre to, aby sa tam nerozmnozili nahodne mikroby.
To zaroven potvrdzuje, ze to yabro je len ukludnujuce ale nie antimikrobialne.

S hyaluronanom sodnym mam skusenost len ako vyrovnavacom vrasok v 1% roztoku  vmasirovanom do pleti
Na hlienove infekcie v plucach a prieduskach treba inhalovat oreganovy olej a inhalator si mozes spravit z papierovej trubky, na ktoru das par kvapiek oreganoveho oleja. Zacni s jednopu a stupnuj podla tolerancie.
Skus to na sebe skor nez to das dietatu



38

Re: obstrukcna bronchitida

dakujem to ste mi veľmi pomohli yabro potrebuje dcerka na sliznice inak inhaluje koloidné aj do nosa koloidné alebo kokosák s citricidalom a vincentku odkedy som navštívila vašu stranku postupne prechadzame a skušame ako si poradime bez atb a vdaka vám a vašej nezištnej pomoci je nam lepšie dakujem za vaše vedomosti a ten oreganový by sme mohli do vincentky na inhalaciu lebo skušala som ten v kapsuliach a maly dostal vysypku riadnu tak mu to nedavam ale na odhlienenie davame serrapept. no dcerka stale neprehltne tabletku tak by som skusila ten oreganovy olej ale ona ma skor problem s tými sliznicami tie potrebujeme vyhojiť poriadne po minuloročných obštrukciách ale už osme mesiacov bez serretidu som šťastná z toho lebo vedlajšie učinky boli strašné prajem zdravia radosti a pokoj dakujem miška a ešte teda keby som jej chcela vyrobiť nosne kvapky s kyselinou hyaluronovou toto jabro tak ako to aplikovať lebo ma ona z alergie teraz ked su také teplá tie sliznice vysušené dosť vdaka:)ale yabro určite funguje !



39

Re: obstrukcna bronchitida

Nepochybujem ze kyselina hyalunicka alebo sodium hyalurane je dobry na kozu aj sliznice.
Len som chcel zdoraznit, ze to nie je nic antimikrobialne, ale len hojive, podobne ako aloe vera. Ja mam tiez donicenu sliznicu na nose, ked som si z hluposti v mladosti raz napchal drveny cesnak do nosa, aby som potlaci nadchu a virusy. Ten mi vyzral sliznicu a dosial  mi dost casto krvaca, a vtedy si davam do nosa na vyhojenie zmes cukru a kokosobveho oleja s par kvapkami citricidalu Tuto zmes pouzibvam aj na rany, lebo inac ako cukrovkar sa hojim nekonecne dlho a za ten cas to zacne hnisat. Ta cukrova pasta mi to zahoji za par dni, bez zapalov, hnisania a podobne



40

Re: obstrukcna bronchitida

Dobry den, potrebovala by som poradit.3 rocny syn ma obstrukcne bronchitidy od decembra uz asi siestu.Neskonci este jedna bronchitida a vzapati su tu sopliky a suchy kasle.Ide to stale dookola.Alergie mu nezistili ziadne,len su tu stale opakujuce sa bronchitidy.Asi tyzden berie tekute colostrum,vitamin C,D,davam mu do caju NAC,selen,objednala som  koloidne striebro na inhalovanie  a na podporu pecene Milk thistle,kedze na ultrazvuku mal zvacsenu pecen a slezinu-podozrenie na prekonanie infekcnej mononukleozu,ale cakame na vysledky krvi.
Mozte mi prosim poradit ,ake doplnky by sme mohli este nasadit a ako dlho to vsetko treba brat ,aby sa dostavil ucinok a zbavili by sme sa tych bronchitid.Je to nocna mora,taha sa to uz mesiace a neviem,ako to podchytit dakujem Martina

Naposledy upravil: supocka (2016-03-05 17:22:00)



41

Re: obstrukcna bronchitida

Na mononukleozu musis brat antiviralne.
Na zahlienenie oreganovy olej a serrapeptazu alebo NAC.
Vacsie davky colostra a monolaurinu  by mohli pomoct.



42

Re: obstrukcna bronchitida

RNG prisla jar a mne sa zas ozval kasel a na plucnom na spirometrii mam zuzene priedusky, kedze nerad by som vdychoval kadeake spreje na podklade kortikoidov co by bolo dobre ine? V minulosti som bral serapeptozu a cordiceps, avsak nejak bezvysledne. Je nejaky pripravok na trhu? Inac kasel je suchy nic nevykaslavam takze zapal asi nebude len stiahnute priedusky.



43

Re: obstrukcna bronchitida

chcela by som sa opytat na davkovanie pre deti, selen,zinok,oreganovy olej dakujem



44

Re: obstrukcna bronchitida

Kosican, nakazy sa vdychuju naskor nosom, kde sa nachadzaju z prinosnych dutinach, kde ich treba vyhubit kvapkamy roztoku citricidalu.
Ak to prerastie do hlienovych  nakaz, treba pouzit NAC serrapeptazu a najme oreganovy olek v enterickych kapsuliach, Ako napr
http://eu.iherb.com/Now-Foods-Oregano-O … ftgels/731
davka 3 x 2 az 3 x 3, s jedlom



45

Re: obstrukcna bronchitida

Chcela som sa opytat,ci nepomoze synovi pri regeneracii pluc aj huba reishi,kedze ju mam doma v zasobach, ak ano,poprosila by som davkovanie.Dnes mi doslo koloidne striebro,kolko krat denne ho mozem 3 rocnemu dietatu davat inhalovat?moze to inhalovat aj dlhodobo(napr.3mesiace vkuse),preventivne,aby sme sa zbavili tych bronchitid.

Naposledy upravil: supocka (2016-03-08 22:13:18)



46

Re: obstrukcna bronchitida

Reishi je adaptogen,cize pomaha pri vsekych zdravotnych problemoch
Na koloidne striebro nie je limit a inhalaciu