Téma: Slabá menštruácia, nizka hormonalna hladina a anovulacia
Dobry vecer RNG, ak uz je takato tema, velmi sa ospravedlnujem, ale nic som k nej nenasla. Trapi ma slaba menstruacia. Naposledy, ked mi bol robeny hormonalny profil, mala som nizsi progesteron a estrogen sice v norme, ale takisto nie velmi vysoky, tak neviem, ci to s tym suvisi. Takisto mi bolo zistene, ze v poslednych mesiacoch neovulujem. Vybrala som Utrogestan, ktory mi sice na mesiac pomohol zysit hladiny, ale citila som sa po nom priserne a uz nikdy viac, mala som strasne vedlajsie ucinky a v konecnom dosledku mi rozhodil este viac cely cyklus. Existuju nejake vyzivove doplnky, vitaminy, bylinky, ktore by som mohla brat na podporu vzrastu hormonalnej hladiny, menstruacneho krvacania a ovulacie bez tych hrozostrasnych vedlajsich ucinkov? ( u mna sa prejavila strasna unava, bolesti brucha aj celeho tela, citova rozhadzanost zachadzajuca az do paniky a depresie a vypadavanie vlasov). Snazime sa o babatko, ale nejako nam nikto nevie pomoct a rozhadzovat si svoje cykly vzdy nejakymi novymi hormonmi formou pokus-omyl, na to velmi nemam chut... Dakujem velmi pekne