Dobrý deň RNG, som tu už nejaký ten piatok a stále čítam a čítam, hlavne vaše vedomosti vložené do textu za čo ďakujem.
Ale stále mám problém s dýchaním, trávenie a kožu mám v takom stave aké som nemal ani pred 10timi rokmi...
Ak by som sa len slabo zadychával, tak by som to neriešil, ale ráno sa dosť často zobúdzam so stavmi, že mi chýba kyslík, celá červená tvár a ruky ako keby som mal teplotu a lapám po dychu a to beriem sprej seretide 250 3x denne, mám aj predpísaný spiromon 10mg, ale snažím ho ešte nebrať, no vidím to tak, že bude v mojom živote takisto nevyhnutný ako u niektorých tabletky na tlak a už sa to bude len zhoršovať, čoho sa strašne bojím...takisto sa k tomu celému pridáva vykašliavanie enormného množstva hlienu, ktorý je hustý, žltý, niekedy až hnedý, niekedy tam nájdem niečo podobné ako mak ale trošku väčšie, z jedla to určite nie je...cez deň vykašlem min. pol poháru hlienu...
strašne ma trápi tento problém a dúfam, že mi niečo poradíte, rád športujem ale bez spiromonu to nevidím veľmi reálne...
práve som dobral 90 tabliet oregána od Now Food, aj 118ml GSE, no nič extra sa nestalo, len sa mi zhoršilo dýchanie...
takisto som bral aj Super Enzymes, laktazan na odmorovanie, ale už mi došli, takže beriem posledné tablety už len bromelainu....samozrejme aj vitamíny....momentálne som zmenil aj stravu na spôsob paleo, keďže sacharidy sa snažím udržiavať do 130g aj to sú hlavne z ovocia a nejakého pečiva, jem hlavne ryby, mäso zelenina, orechy, vločky...
čítal som, že na astmu je dobrý aj broswelin či cordyceps, ale obávam sa toho, že to nebude mať žiaden výrazný efekt..
mám 23 rokov, okolo 10% tuku, 187/85...bol som operovaný na nosné polypy, dnes je nos v celkom dobrom stave, robím neustále výplachy, i keď odtiaľ stále vychádzajú nejaké husté hlieny, predpokladám, že to bude aj z ovzdušia, ale je to zanedbateľné množstvo...
pred 3 rokmi začali moje problémy s dýchaním, náhle som ochorel, vysoké teploty a už som nemohol poriadne dýchať, až to došlo do tohto štádia, po 2 rokoch mi prišli výsledky, že som prekonal pľúcne chlamydie, a boh vie kedy som ich prekonal a ako dlho ich mal a pobral toľko antibiotík na úplne iné diagnózy...z výterov čo si pamätám tak mi väčšinou vychádzali baktérie ako Klebsiella pneumoniae a haemophilus influenzae...
preto ťa prosím RNG o tvoj názor, beriem aj MSM, rontgen pľúc neukázal nič, takže som momentálne absolútne stratený...či je to už len dôsledok neliečených chlamydií táto ťažká astma a stačí brať lieky modernej medicíny alebo stále mi otravuje život chlamydia i keď už ju nemám alebo som úplne mimo?
Ďakujem pekne
edit : ešte dodám, že ma rok a pól liečili na alergiu, ktorú mi nikdy nepotvrdili...samozrejme tabletky som užíval, ako ináč
Naposledy upravil: stendas (2013-01-30 19:53:02)