Re: Candida
Povlak na jazyku, velmi diskutabilne. Moj syn ho ma tiez uz viac ako 4 roky. A sa mu aj odlupuje niekedy to biele a sliny-test- ciste ako batola.X krat test a ani mierny zakal. Aj testy su negativne. Lekari nevedia urcit z coho. Candidu mu nazistili.
A ja som nikdy nemal biely povlak na jazyku, ani nema a uz rok bojujem s Candidou. Ja ked si urobim slinovy, tak mne vychadza pozitívne, ale v stolici hladali 2x a negativne, vyter z hrdla negativny. Nakoniec mi dal lekar urobit vysetrenie Can. v krvi pre tazkosti-migrujucich bolesti klbov a tam mi vyslo velke premnozene . Ja by som doporucoval kazdemu kto ma potiaze-symptomy- a mysli si ze ma premnozenu Candidu, nech mu lekar da urobit mimo beznych vysetreni aj Candidu v krvi. Pisem za muzov u zien je to asi jednoduchsie poznat.
Zase protikandidova dieta nemusi ublizit, pokial sa robi rozumne,lebo znicenie Cand. nie je dobre.. Len to nieco stoji, lebo zelenina cerstva nie je az tak lacna+ doplnky.
A testy lekari z krvi neradi robia, lebo cena sa pohybuje cca 185 €. Robia ich len odborny lekari: pneumolog so specializaciu na imunologiu na imunitu, bakteriolog a pod. Inemu to tusim ani poistovna nepreplatí. Treba zistit u lekara.
Naposledy upravil: IvanBA-Sk (2014-06-08 14:47:18)