Téma: Kolena, bolesti a praskanie
Dobry den p.RNG
Potrebujem poradit ako mam postupovat resp. ako sa liecit ci zmiernit bolesti kolien.
Som muz 49r.,nadvaha, nefajciar. Pred 6 rokmi som prestal fajcit co do dnes povazujem za jeden z mojich najvacsich uspechov a odvtedy zacali moje problemy. Ako keby nikotin to vsetko utlmoval a brzdil a po jeho deficite sa zacali objavovat problemmy. No pravda je taka ze som pribral a ani bicyklovanie to uz nezvratilo. No nezanevrel som na bicykel a nadalej sa tomu venujem. tak 1500km/rok. avsak boia makolienka. Bol som u dvoch ortopodov ktori vsak ziadny problem nenasli a jeden povedal ze to moze byt choroba z povolania (robim v chenickom priemysle) druhy ze to je vekom a ze mam malo kolagenu lebo mi roia problem aj krize, no ja som nespokokjny a potrebujem pomoct.
Praska mi v kolenach, bolia ma ked idem z pdrepu rsp. ked si idem klaknut tak uz viem ze bude problem sa postavit. Pri bicyklovni citim az pichlavu bolest no nielen priamo v kolenach ale i slachach ci uponoch a je to tak silna bolest ze niekedy musim az zastavit.
Budem vam zaviazany ked mi poradite vhodne doplnky ci ma nasmerujte na cestu ktora ma zbavi bolesti. Nechcem doma lezat pri telke a mastit si kolena a cakat na dochodok.
Dakujem.