Re: Rady ohladom objednávania z USA
kosican0 napísal(a):Tak dnes mi prisiel zas mail z IHERB ze nemozu poslat objednavku dokedy neoverim kartu alebo kod. Bol som opakovane v banke a pozeraju na mna ako na blazna co ja vlastne chcem vytlacil som im papier co posielaju a budto pracovnik banky nevie co oni chcu alebo nechce vediet..
takze asi ak sa da zrusim objednavku a kupim tu z SK 2x tak drahsi doplnok ako som chcel objednat tam ale za tie nervy a cas to nema zmysel.
Alebo este niekto nieco poradi?Mate Skype ? Ak ano, najdite si ma ivan-ba007 a zavolajte mi. Nechajte mi odkaz, kedy by ste sa na Skype zdrziaval.
Dobry den, dakujem za ochotu pomoct ale dnes mi uz prisile mail, ze vzhladom na to ze som neposlal aktivacny kod a neoveril kartu rusia moju objednavku a dufam len ze poslu spet eura
Neviete ci ju automaticky oni zrusia alebo to muism urobit ja?
Ja s nakupom koncim. Najdem si nejaky iny obchod lebo v tom sa nevyznam . Nechapem preco take drahoty ten obchod robi. Predsa ked mi stiahnu eura z uctu a ja nic neriesim vsetko je OK . V praci si objednavame veci z roznych zahranicnych spolocnosti ale take nieco nikto nevedel. Kolegovia maju skusenost z objednavania mobilov, odevou zo zahranicia ale toto mi nevedeli poradit a nechapali co vlastne po mne chcu. No nic snad mi vratia aspon eura
dakuje za ochotu
Naposledy upravil: kosican0 (2014-07-09 21:58:05)