Téma: berberin, samento
Dobry vecer RNG,
chcela by som vas poprosit o radu. Mam pozitivne testy na boreliozu, kratkodobo som sa preliecila antibiotikami a rozhodla som sa skusit prirodnu liecbu. Vyskusala som uz viac doplnkov, okrem inych aj berberin (Berberis aristata DC), ktory uzivam v dennej davke 1000 mg. Ako ste uz aj vy pisali, naozaj z toho zo zaciatku boli zaludok a creva. No zda sa mi, ze mam z toho aj svrbenie a pichanie koze a tiez zimnice. Je to podla vas nejaka alergia, alebo by to naozaj mohlo zabijat bakterie (borelie)? Po prvych 15 dnoch uzivania som ochorela na nieco ako anginu (podla bolesti hrdla) alebo chripku (podla totalnych bolesti klbov a svalov), nasadili mi amoxi, no skoncila som s hroznou reakciou na kozi (ale nesvrbiacou) a este s vacsimi bolestami klbov a svalov, trvalo asi tyzden, kym to vymizlo.
Subezne pijem caj z Cistusu, uzivam Curcumin a Bosweliu a tiez klbnu vyzivu s MSM. Moj stav je urcite lepsi ako 5 mesiacov dozadu.
Da sa spolahnut na takuto kombinaciu, ze v tej chorobe pomaha?
Co si myslite o tom, ze na hlavnych strankach venovanych infekcnym chorobam je napisane, ze samento podporuje rast borelii? Iba vo velkych mnozstvach jedovatych pre cloveka ich zabija?
Vopred dakujem za odpoved!