a ten zapach bol asi aký vies to popisat? ja mam taky ako hnojový akokeby......(ale celkom to aj sedi napr co som mal doma tie swansenzymy tak smrdeli nechutne aj chutili nechutne takze ked jem viac enzymov asi pak aj ta stolica tak zapacha)
ale napr zas tu ide aj o to uzivanie.. napr ja si davam enzymy pred jedlom pocas jedla a po 30minutach az davam betain.. mne tato metoda vyhovuje uplne najviac.. ked som jedol naraz enzymy aj kyseliny tak mal som dost velky dojem ako keby nahla zmena kyslosti zaludku po tom betaine doslova vypla tie enzymy a musel som si dat viac kyselin este aby som dosiahol idealny stav (ziadne grganie po jedle s prichutou jedla atd atd atd ) .... takze ja jednoznacne idem metoda nie naraz betain+enzymy....
Vies co ja uz kefir nepijem, zacal som z kefiru vyrabat kefirovy syr/jogurt.... vlastne ten kefir este osetris tak ze z neho odstranis srvatku a tym padom to je ta bielkovina a aj alergen... takze v podstate jem kefirovy kvalitny syr plny probiotik a nepotrebujem ani betain k tomu lebo su tam neni bielkoviny teda silná väčšina v tej srvatke sa odstranila .... toto sa mi viacej pozdáva ako piť kefír aj so srvátkou
btw ako si si overil ze mas dost enzymov traviacich ?
btw2 : ked mas urobeny kvalitny kefir tak by tam malo byt 99% laktozy odstranenej nie? tak naco s tym treba jest laktazu enzym hm?
Naposledy upravil: letto (2015-09-03 15:42:32)