Citricidal je na mykozy ciastocne ucinny, ciasticne ich aj odtlacaju hlieny, takze ked pouzijes odhlienovace, co, zvysia tok hlienov,(NAC, serrapeptaza) daju sa uplne odplavit A ked pridas aj antimikrobialny oreganovy olej, co je aromaticky olej, prchavy, ktory sa vylucuje z tela aj do hlienov, tak to definitivne porazis. Ja dokonca aj inhalujem tento olej, staci ti vytlacit jednu kapsulu na papierovu trubku, cez ktoru urcity cas dychas, najma nosom a vytvori sa ti z tych par urcita koncentracia tohoto oleja, najma jeho zlozky, carvacrolu aj v hlienoch kde to potlaci mikroby, co vedia z hlienov zit.
Inac doplnky mozes az na velmi male vynimky pouzivat neobmedzene dlho .
V case epidemii, najma ke4d sa casto zdrzujes v uzavretych priestoroch s hromadou ludi, dostavas rozne nakazy vo forme kvapociek znacne casto a treba sa branit aktivne, aby to neprerastlo do chorob.
Ja napr ked cestujem v zime mpoho hodin v lietadle, beriem preventivne betaglukany, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov a na vecer vzdy probiotika s jablkom.
Nosim aj spray s koloidnou striebornou vodou a kvapky citricidalu, ktore si podla potreby davam do vody, najma ked ma zacne skrabat v hrdle.
To mi pripomina nieco, idem si urobit vodu na pitie, kde si dnes musim pridat aj citricidal, vcera sme boli hodiny v davoch ludi na slavnostnom odovzdavani diplomov maturantom, kde bola dcera nasich priatelov.
To okrem beznych ako jod selen zinok vitaminy C E D-3