Neviem, ci treba vyckavat a zacinat od nizsich davok, lebo vitamin C ma polcas zivota v tele okolo 1/2 hodiny, tj aby si dostal citotoxicku hladinu v krvi ho musis brat naraz dost vela za kedze po par hodinach z tela zmizne, tak to treba opakovat dost casto
Ako som casto povedal, je plno roznych alternativnych metod, ale ja sa sustredim najma na tie, co si clovek moze urobit sam a nepotrebuje na to infuzie a lekarov. Lekarov samozrejme potrebuje na to, aby mu povedali, ako sa ten nador meni a[podla toho moze sam zintenzivnit alebo spomalit ( alebo pribrat ine) branie roznych doplnkov.
Kedze sa jedna o smrtelne nebezpecnu chorobu, odporucam co najviac roznych doplnkov, cim viac, tym vyssia pravdepodobnost vyliecenia.
Opuchanie noh je dost casta zalezitost u starsich ludi, ja to riesim pitim viac vody(rozriedia sa soli v tele a tak telo nezadrziava vodu) a na noc sy vykladam nohy aspon 40 cm vyssie, na specialny vankus pod nohu. Do rana mi ta lymfa prirodzene odtecie.
Umele odvodnovace/diuretika neodporucam, lebo nicia ladviny, ale prirodne ako petrzlen, celerove semeno, medvedie hrozno a najma komonicu lekarsku mozno obcas pouzivat.