Téma: Netrávenie, reflux žlče, strata dychu
prosím ťa RNG pred polrokom som si prekyslila a poškodila žalúdok ovocnými šťavami(citrónové najmä) a pitie jablčného octu nalačno. Odvtedy ma páli, štípe, pichá v žalúdku nedá sa mi jesť. Schudla som už 15kg a som podvýživená. Vytvorila som si alergiu a tak nemôžem jesť kyslé a čokoľvek horké alebo pálivé. Nedávno mi bola zistená borelioza, na ktorú mi nasadili veľmi silné ATB po ktorých som skončila v nemocnici pre bolesti žalúdka a netrávenie. Dali mi infúzie na zníženie kyseliny(riadna blbosť). Robili mi gastrofibroskopiu a záver: reflux žlče, stredne chronický zápal sliznice dvanástnika a chemická gastritída.Dali mi Helicid ale to samozrejme nejem pretože viem že mám nedostatok kyselín. Po zákroku je už mesiac a ja odvtedy musím spávať a byť stále posediačky čo sa mi neustále valí horké a kyselina hore krkom a to aj ked som teda po sediačky. Mám silné bolesti žalúdka a už mám spálenú celú trubicu aj hrtan, strašne ma to páli a vydráždený nervový systém. Pravdepodobne mi narušili tú príklopku. Vôbec mi netrávi iba mi zo dňa na deň hlasnejšie a viac buble v žalúdku, cítim zo seba hnilobný zápach po každom jedle grgám a mám vetry. Nič už nejem a ten reflux žlče sa stále robí a oslabuje ma to už natoľko že si prestávam cítiť nohy, ruky, jazyk a veľké bolesti žalúdka,trubice.A ešte keď aj niečo zjem tak cca za dve hodiny mi prídu silné tlaky do uší a prestanem na chvíľu dýchať. Tieto nevoľnosti po jedle začali cca pred troma mesiacmi po zjedení konzervy cíceru. Ale to bolo len najskôr pálenie od chrbta a potom nevoľnosť až teraz tie silné tlaky a hučanie v ušiach a nemožnosť nadýchnuť sa. Od vtedy potom to bolo už aj po olejoch, bielkovinách a teraz po všetkom. Žlčník mám vraj v poriadku. Skúšala som enzým pankreatín a probiotikum na noc 30 mil. čo odporúčaš ale potom mi spraví reflux a neskutočne ma pálil žalúdok. Aj Betain Hcl s Pepsínom som si kúpila a to boli bolesti a pálenie ešte niekoľko dní. Prosím ťa ako výjsť z tohto bludného kruhu? Kde všetko čo odporúčaš: doplnenie kyselín, enzýmov, probiotík je bolestivé. Aj vlákninu a jablká som skúšala a tiež mi spraví reflux. Ako naštartovať trávenie, odstrániť reflux a tie nevoľnosti po jedle. Pomôže na neutralizáciu tej žlčovej kyseliny kapustová šťava a sóda bikarbóna aspoň? Alebo čím to neutralizovať nechcem jesť anacid kvôli hliníku.
A ešte prosím ťa zistili mi aj že štítna žľaza mi už vôbec nepracuje a poháňa ju už len nervový systém? Čo treba na to?
Naposledy upravil: libi (2014-03-23 09:32:18)