Téma: Bolesti svalov okolo klbov
Dobrý deň. Čítam vaše názory na každom vlákne, tak sa vás pokúsim osloviť. Mám 31 rokov, 183cm/80 kg a už dva roky problémy a to boleť na pravej strane chrbta medzi chrbticou a pravým ramenom, akoby v svale. Odtiaľ ma boli rameno, odtiaľ mi vystreluje bolesť do celej ruky, prsa a kade tade. V poslednej dobe ma začal bolieť klb zápestia na ľavej ruke, kĺb palca na pravej ruke, sval na pravej nohe pod klbom, nie klb, ľavý trapez a podobne. Neviem si to s ničím spojiť. Nemám opuchnuté kĺby. Neuštipol ma nikdy kliešť. Bol som u bilinkára, ktorý mi povedal, že mám autoimunitné ochorenie pohybového ústrojenstva. Pátraním už dva roky po internete som našiel jedine reumatoidnú artritídu. Neviem ale stopro čo to je a lekárom sa vyhábam. Objednal som si toto: glukosamín, chodroitín, MSM, Uňa de Gato, Vitamín C, zinok, selén. Bral som už rôzne prírodné doplnky, ale bez uspechu, kremy a lieky od bolesti mi ani raz nezabrali, masáže taktiež nie, biliny tiež nie na akupunktúru chodím teraz.
Skúste mi povedať čo to mam za pliagu v tele, či mi pomôže to čo som objednal.
Ešte by som chcel dodať, že pred 4-5 rokmi som mal chlamídie, preliečené antibiotikami. Neviem však či si to mám s tým nejak spájať. Ďakujem. Ak by ste mi napísali nejaké iné doplnky, alebo potvrdili moje, napíste mi aj kolko mg denne z čoho dávat a za kolko mesiacov asi mozem pocítat s akým takým ústupom (dni, mesiace, roky?). Je to vôbec vyliečiteľné? Strácam nádej......
Naposledy upravil: triplexko (2013-04-06 19:34:02)