Téma: Neznama choroba asi traviacej sustavy.
Dobry den som tu novy kedze som nikdy nemal take problemy aby som musel behat po forach tj cital som sem tam ale nikdy som sa neregistroval. Ale situacia ma donutila skusit sa spytat. Drzi ma to uz vyse tyzdna a pol.
Zacalo to tak ze sme sli s kamaratom ako bezne na taku mensiu turu do lesa. Bol som v pohode ako vzdy plny sily no ako sme sli v stvrtke tury som zacitil mierne teplo ale nepripisoval som tomu nic siel som dalej a spravil som mozno 20 krokov a znovu este silnejsie teplo z brucha smerom hore zacalo mi byt nevolno musel som si cupnut na chvilku nemohol som ist dalej ked uz sa prilepsilo a myslel som ze je vsetko ok znovu tak sme sa museli otocit a ist spat i ked neskor prislo auto po mna.
No a odvtedy to prebieha stale. Priebeh bol taky ze mam teploty ziadne extremy max 36,5-37,3 bolo a to kazdy den. Podozrieval som bryndzovu natierku co som rano jedol neviem. Potom som pil este susenu srvatku stravujem sa zdravo toitz celkom i sportujem nikdy sa mi toto nestalo okrem brusnej chripky co som mal zaciatkom roka od sestry som nemal brusne problemy nejake. Tj citim bruho minuly tyzden viac tento citim ale menej. Namahat sa moc nemozem lebo potom ma brucho zacne boliet a moze mi prist nevolno. Co sa tyka liecby tento tyzden pijem vela caju hlavne nehctik a zihlava. jem vlocky rano s jablkom a snazim sa jest ako tak aby som neschudol moc. Kupil som si i probiotika tie jem tyzden asi. Tento tyzden som doplnil aloe vera stavu rano s cajom a po ranajkach dam probiotika. Tri dni dozadu som si kupil citrovital kedze ital som kade tade ake su grepove kvapky fajn. No problem bol ten ze som si dal asi velke davky prvy a druhy den tj nalacno 24-5 kvapiek i vecer. V ten den sa mi ako keby polepsilo trosku som mal energiu a na druhy som bol uplne zniceny davku som tiez nechal 25 rano i vecer. Tj ako keby sa mi po tom citrovitale pohorsilo mierne. Potom som sa docital ze to moze byt herxova reakcia co je zhorsenie priznakov docasne. Teraz som znizil davky citrovitalu na 10 rano a 10 vecer aby som to nezhorsil este viac. Doktorke sa asi nevyhnelm kedze si chcem dat spravit krvny rozbor ale zaujimalo ma co to moze byt pretoze uzivatelov je tu mnozstvo. Pripadne RNG by mohol vediet poradit o co sa jedna vdaka.