Téma: komplexny (nie jednoduchy) fibroadenom - Kelp od Webber Naturals
Dobrý deň, dovoľujem si Vás požiadať o zodpovedanie nasledovných otázok, i keď viem, že k téme fibroadenómov ste sa už vyjadrovali. Mám však tzv. komplexný fibroadenóm v prsníku (asociovaný so sklerozujúcou adenózou), ako i ďaľšie jednoduché mnohopočetné fibroadenómy Bola som navrhnutá na operáciu vzhľadom na jeho miernu rastovú progresiu. avšak konečné stanovisko chirurga je, že nevidí dovôd na operáciu, core cut biposia bola negatívna. Dozvedela som sa však , že ani biopsia nie je 100 % ná a boli prípady, keď napriek negatívnemu výsledku sa po vybratí nádoru preukázala prítomnosť karcinómu, pričom v prípade komplexného fibroadénomu sa v odborných článkoch uvádza mierne zvýšené riziko jeho zvrhnutia, kým u fibroadenómu jedoduchého nieje riziko žiadne.
1. Vzhľadom k uvedenému chcem začať brať Vami odporúčaný jód a enzýmny a zaujíma ma Váš názor na Kelp od Webber Naturals
http://www.webbernaturals.sk/produkty?product_id=186
2. Ďalej prosím o info v akom množstve by som mala brať jód, keďže sa jedná o komplexný fibroadenóm, a tiež aké enzýmy a v akom množstve.
3. Čítala som, že protirakovinové účinky má len jód organický, má teda z tohto pohľadu zmysel jódová tinktúra alebo lugolov roztok? je možné kombinovať ich natieranie na kožu s braním kelpu?
Ďakujem.