Ahoj rng, mam na teba otazocku. Manzel ma zly spermiogram, po roznych vysetreniach mu lekar povedal, ze to bude chronickou prostatitidou, ktoru ma uz od puberty, ale exaktne sa to neda dokazat, ze ju ma. Problemy, ktore by o tom svedcili nemá, ale je fakt, ze v puberte prekonal zapal prostaty, ktory mu ale lekari nedotiahli liecbou do konca. Kazdopadne vzdy mu vychadzaju 2 bakterie - ecoli a enterococus faecalis. Vybral kvantum liekov, antibiotik, dokonca autovakcinu, ale tie bakterie a zapal sa ho drzia ako kliest. Momentalne je uz viac ako mesiac na liecbe, ktoru odporucujes ty: 35 kv citricidalu do 1 l vody, berberine, curcumin s bioperinom, enzymy so serapeptazou, nac, masivne na noc probiotika, cajiky urologicke, brusnice, oreganovy olej, mikrovlakniny....vsetko podla tvojho odporuceneho davkovania, doplnky objednavane z Usa
A teraz otazky na teba:
1. Pri chronickej prostatitide sa antibiotika beru v podprahovych davkach dlhodobo - aj zopar mesiacov. Je to takto aj pri citricidale? Ako dlho sa maximalne smie uzivat? V akom davkovani by si to odporucil uzivat dlhodobo? Maju sa robit prestavky?
2. Ako maximalne dlho sa smie uzivat berberine?
3.lekar povedal, ze chronicka prostatitida je nevyliecitelna, ze je vernejsia ako zena. Aky mas na to nazor ty? Uprimne...da sa s tym vobec nieco robit?Aj ked je zapal v tele uz cca. 10 rokov?
4. Myslis si, ze prirodna liecba je rovnako ucinna ako umele antibiotika? Vsetci nas presviedcaju, ze nie, ze to prirodnou liecbou podcenujeme a nevyliecime a raz si to budeme vycitat. Tak ako to teda je?
Dakujem ti velmi pekne za rady a odpovede. Je uzasne, co robis