Téma: olive leaf extract
dlhsie som hladal na internete preco mi nezaberali olivove listy a to vobec na bakterie ktore jasne uvadzaju ze by mali nicit podla studii co mi potvrdili viac krat aj krvne testy . to ze to naozaj nefungovalo viem objektivne lebo som onej doby bral kortoikdy tak imunita mi nesal vobec a bolo to len na nich ci sa infekcie bude zmenovat alebo nie. niekdo mozno povie ze mu fungovali ale ked mu ide imunita tak to nemoze objedktivne povedat . ja to mam vyskusane na stafylokoku e coli ebsteinbar viruse a nerobilo to toalne nic a to som bra vo vysokych davkach kvalitny od swansonu akurat to stalo vela penazi.a potom som nasiel viacero clankov kde to vysvetlovali ze Calcium elenolate ucina latka sa v ludskom tele viaze na bielkoviny a neucinkuje niekde som sa docital ze ucinkuje pri nosnom podani pri oralnom nie. cize studie pracuju in vitro a nie in vivo. tiez som sa docital ze Calcium elenolate sa ani nemoze priamo dodavat lebo sa zmeni naspat v zaludku na kys elenoovu. ale v podstate v sumari studie sa robili na calcium elenolate in vitro ,ale v tele sa oleuropein zmeni na kys elenoovu a potom na Calcium elenolate ale tam sa naviaze na bielkoviny ktore su v ludskom tele a straca tieto ucinky .ja tomu verim lebo som jasne videl rozbor svojej krvi na viacero infekcii ktore tvrdia ze in vitro zabijali.