Téma: Žalúdok
Dobry den,
presiel som vasu stranku a vela som sa naucil. Skoda ze sa tieto informacie nedostali skorej ku mne mozno by nebol moj zdravotny stav taky zly. Asi pred rokom som sa jedneho dna zobudil a chytila ma strasna bolest nad pupkom medzi rebrami (asi zaludok) pocit ako keby ho niekto stlacal a strasne tvrda bolest tupa. Zasiel som doktorovi a ten povedal ze to budu asi kyseliny zla strava predpisal mi nejake lieky na znizenie kyseliny zaludocnej ak sa nemylim (bohuzial som sa dozvedel s tychto stranku ze to je prave opacne ze treba podporit ich tvorbu). potom to ustupilo avsak coskoro sa vratilo a uz sa dlhe obdobie takto trapim.strasne som schudol v tvari a necitim sa dobre zaco vsak moze aj strava (rozmyslam nad prechodom na surovu stravu). Chcem sa vas spytat co by ste mi odporucili na zaludok (ak som to teda dobre definoval ze to je zaludok a nic ine). Pretoze budim sa s bolavym bruchom aj tazko do man jedlo ide. Zaregistoval som sa na iherbe cez vas kod. chcem objednat aj vlakniny znacky dimica len ich nemozem najst na nete (vsade vypredane a oficialnu stranku nemoze najst). Co by ste mi teda odporucali celkovo? Dakujem za odpoved a prajem pekny den