Téma: Aku kuru/pripravky proti parazitom?
Dobry den, zaregistrovala som sa len teraz, pisem tu 1x, prvu temu mi zmazalo alebo neveim co sa snou stalo, lebo ked som ju potvrdila - odoslat -, tak mi zmizlo vsetko a neviem ju najst, dufam ze to nebude duplicitne , ak ano tak sa ospravedlnujem, a musim pisat odznova .
Potrebujem poradit ohladom koznych problemov. Tyka sa to znameho, od leta ma vyrazky na tele, svrbia a uz su to z toho vlastne aj flaky a znaky a chrasty na kozi, na bruchu , nohach, chrbte, sem tam sa mu tvoria aj bradavice. Od leta lekary nevyriesili nic, priciny sa nehladaju, ved naco. Bola mu brana krv,ziadne extremne zle hodnoty nevysli, bral aj nejake maste a antihistaminika, bol lieceny dokonca aj na svrab a nakoniec to ani to nebolo. Na lekarov v tomto pripade uz nie je spolahnutie, takze to ideme riesit sami. Myslime, ze to mozu byt nejake parazity bakterie atd v tele, preto prosim o radu, stretli ste sa s niecim podobnym? mylim sa, ak si myslim, ze to bude nieco z vnutra, parazity atd? zacal brat vlakninu, probiotika, cesnak, cibulu, chlorela, spirulina, ocistne caje, sem tam kokosovy olej na telo, mozno dva dni do zadu aj koloidne striebro vnutorne aj vonkajsie na kozu, nezabera nic.
Chcem sa poradit , aku kuru, resp. pripravky by ste odporucali v takom pripade? Skusim tu hodit aj linky, co som nasla ja na nete, dufam ze ich zobrazi, kedze tu prispievam 1x a neviem ako to tu bezi.
1. nasla som kuru dr. clarkovej , konkretne tuto: http://obchod.alternativnamedicina.eu/p/1323 ... je to dobre? je cena primerana, alebo kupim niekde inde na SR aj lepsie, mozem sa spolahnut ze tieto kury su naozaj tie "prave"? a nie nejake pochybne? myslim v tom, cez koho to objednam
2. nasla som aj takuto kuru http://www.detoxikacia-organizmu.com/ku … stu-creva/
3. aj tu je nieco http://www.arche.sk/arche/eshop/7-1-Pot … -pripravok
4. takisto mam otazku aj ku koloidnemu striebru, ci to ma vyznam brat a ak ano, odkial je overene to objednava, ja som zatial kupovala len z lekarne , nasla som aj nieco na koloidne.sk alebo darzdravia.sk, ake ma byt davkovanie a kolkokrat denne sa moze aplikovat na telo?
5. existuje nejaka celkova kura v takychto pripadoch alebo uzivat aj nejake ine pripravky , citala som napr ze by mohlo pomoct oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, candex, nac, viem ze su na candidu, ale my nevieme co vlastne ma, tak neviem co by bolo najvhodnejsie skombinovat, takisto to potrebujeme uz co najrychlejsie, takze rada by som najprv nieco, co mozme objednat aj tu na SR a hned.
6. tiez mam otazku, ci moze koloidne striebro tehotna pit aj aplikovat na kozu a ako casto alebo co presne kupit ak je tehotna v 4. mesaici a hlavne na bruchu nohach a rukach sa vyhodia vyrazky typu zihlavka, svrbia strasne a zmiznu a vyhodia sa najviac vecer ale aj cez den...co na to pomaha? poziva kokosovy olej ale svrbenie to neutlmi, z coho to moze byt?
Preto vas prosim o odpoved, co by sme mohli vyskusat, aku kuru, ktora je overena a pomoze a ake mozne pripravky a co by to vlastne mohlo byt? zaneseny, znecisteny organizmus, parazity....?
dakujem za odpoved a dufam, ze temu uz uspesne vlozim