1

Téma: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Dobry den, zaregistrovala som sa len teraz, pisem tu 1x, prvu temu mi zmazalo alebo neveim co sa snou stalo, lebo ked som ju potvrdila - odoslat -, tak mi zmizlo vsetko a neviem ju najst, dufam ze to nebude duplicitne , ak ano tak sa ospravedlnujem, a musim pisat odznova smile.

Potrebujem poradit ohladom koznych problemov. Tyka sa to znameho, od leta ma vyrazky na tele, svrbia a uz su to z toho vlastne aj flaky a znaky a chrasty na kozi, na bruchu , nohach, chrbte, sem tam sa mu tvoria aj bradavice. Od leta lekary nevyriesili nic, priciny sa nehladaju, ved naco. Bola mu brana krv,ziadne extremne zle hodnoty nevysli, bral aj nejake maste a antihistaminika, bol lieceny dokonca aj na svrab a nakoniec to ani to nebolo. Na lekarov v tomto pripade uz nie je spolahnutie, takze to ideme riesit sami. Myslime, ze to mozu byt nejake parazity bakterie atd v tele, preto prosim o radu, stretli ste sa s niecim podobnym? mylim sa, ak si myslim, ze to bude nieco z vnutra, parazity atd? zacal brat vlakninu, probiotika, cesnak, cibulu, chlorela, spirulina, ocistne caje, sem tam kokosovy olej na telo, mozno dva dni do zadu aj koloidne striebro vnutorne aj vonkajsie na kozu, nezabera nic.

Chcem sa poradit , aku kuru, resp. pripravky by ste odporucali v takom pripade? Skusim tu hodit aj linky, co som nasla ja na nete, dufam ze ich zobrazi, kedze tu prispievam 1x a neviem ako to tu bezi.

1. nasla som kuru dr. clarkovej , konkretne tuto: http://obchod.alternativnamedicina.eu/p/1323 ... je to dobre? je cena primerana, alebo kupim niekde inde na SR aj lepsie, mozem sa spolahnut ze tieto kury su naozaj tie "prave"? a nie nejake pochybne? myslim v tom, cez koho to objednam
2. nasla som aj takuto kuru http://www.detoxikacia-organizmu.com/ku … stu-creva/
3. aj tu je nieco http://www.arche.sk/arche/eshop/7-1-Pot … -pripravok
4. takisto mam otazku aj ku koloidnemu striebru, ci to ma vyznam brat a ak ano, odkial je overene to objednava, ja som zatial kupovala len z lekarne ,  nasla som aj nieco na koloidne.sk alebo darzdravia.sk, ake ma byt davkovanie a kolkokrat denne sa moze aplikovat na telo?
5. existuje nejaka celkova kura v takychto pripadoch alebo uzivat aj nejake ine pripravky , citala som napr ze by mohlo pomoct oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, candex, nac, viem ze su na candidu, ale my nevieme co vlastne ma, tak neviem co by bolo najvhodnejsie skombinovat, takisto to potrebujeme uz co najrychlejsie, takze rada by som najprv nieco, co mozme objednat aj tu na SR a hned.

6. tiez mam otazku, ci moze koloidne striebro tehotna pit aj aplikovat na kozu a ako casto alebo co presne kupit ak je tehotna v 4. mesaici a  hlavne na bruchu nohach a rukach sa vyhodia vyrazky typu zihlavka, svrbia strasne a zmiznu a vyhodia sa najviac vecer ale aj cez den...co na to pomaha? poziva kokosovy olej ale svrbenie to neutlmi, z coho to moze byt?

Preto vas prosim o odpoved, co by sme mohli vyskusat, aku kuru, ktora je overena a pomoze a ake mozne pripravky a co by to vlastne mohlo byt? zaneseny, znecisteny organizmus, parazity....?

dakujem za odpoved a dufam, ze temu uz uspesne vlozim smile



2

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

1) neviem  to otvorit. Ale dostat protiparazitny balicek z firmy Jukl, ktory je obsahom podla popisu aj rozvrhom brania taky isty, ako popisuje dr Hulda Clark, takze predpokladam, ze sa jedna o to iste.
http://www.jukl.sk/protiparazitalny-balicek/d-70717/
Na lekarov sa v pripade parazitov velmi neda spolahnut, lebo ich vedomosti o nich su minimalne, cest vynimkam. Takze ti nezostava nic ine, nez vyskusat taku zmes, ako je uvedena, ktora ma znacne vysoku ucinnost, aspon 80% na hromadu roznych parazitov. Ovela drahsie a vzacnejsie je totiz najst skutocneho specialistu, parazitologa a aj ten by na to pouzival nie potravinove doplnky, ale silne chemicke antiparazitika, ktore maju plno postrannych ucinkov.

Cistenie organizmu odporucam kazdemu, zaklad cistenia je brat cely zivot mikrovlakniny, zmes viacerych, co zaroven nielenze odmoruje telo, ale krmi uzitocne probiotika, ktore postupne ovladnu crevnu floru a zatlacia ine, neuzitocne aj skodlive mikroby.
Pri roznych potravinovych alergiach treba brat rozne enzymy, lebo potravinove alergie su sposobene zamorenim tela latkami, na ktore nema telo dostatok enzymov a nevie ich rozlozit, vylucit alebo ppouzit.
Zacni s enterickym pancreatinom a pripadne si daj zistiot od alergologa, na co mas alergie a tak sa daju vybrat rozne specificke enzymy na to.
Na mlieko su Dairy enzymes,
na lepok su Gluten enzymes, ale tie nepomozu na 100%, takze treba prejst aj tak na bezlepkovu stravu a brat tie enzymy na precistenie tela, zamoreneho predtym, lepkom/glutenom
Dobre je si precistit aj pecen, kedze tam sa zachycuju rozne latky, co si telo nezela a tak precistenie tohoto velkeho filtra je velmi dolezite pre cele telo, pozri na protokol dr Berksona a ber zaroven samozrejme aj mikrovlakniny a nasadzuj si kvalitne probiotika.

Naposledy upravil: RNG (2015-05-29 00:52:24)



3

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

OK dakujem ale ako dlho by sa mala brat ta kura podla dr clark? neviem na kolko vyjde jedno balenie toho oresaka ale citala som niekde, ze 100 kg clovek potrebuje az 5 100 ml flasticiek, cize kolko flasticiek oresaka, paliny a klincekov treba na poriadne ocistenie? a tie ciarky znamenaju v tej tabulke, ze treba vynechat v tych dnoch branie pripravkoch?

este som sa pytala aj na to koloidne striebro , v mojom prvom prispevku v bode 6=  ohladom tehotnej a koloidneho striebra

a takisto ci pri kure dr clarkovej sa odporuca aj pitie koloidneho striebra a  aj na vonkajsie pouzitie, a nejaky overeny zdroj nakupu cez internet? aby som nemusela z lekarne?

a kde kupit protokol dr berksona a ako dlho by sa to malo uzivat? na sr sa to neda zohnat?
dakujem

Naposledy upravil: jana84 (2014-02-03 11:33:38)



4

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Jana, 20 dnova kura zaberie na 80% parazitickych problemov, ale na niektore treba aj ovela dlhsiu kuru a vyssie davky, alebo dokonca chemicke lieky.
Drzim ti palce, aby si patrila do tych 80%
Na protoko;l dr Berksona musis ist na zahranicne zdroje a kupit si jednotlive zlozky osobitne. Zatial sa mi zda, ze na Slovensku vsetko nemaju tak ako by si si to zelala a za normalne a nie premrstene ceny.
http://rng.nazory.eu/rubriky/k/koloidne-striebro



5

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

dakujem, tak pogooglim o protokole dr berksona a tu kuru dr clark vyskusam, ale stale mi nie je jasne, ked na stranke jukl odporucaju ten set proti parazitom s jednou tinkturou oresaka 50 ml a inde som citala, ze na celu kuru je potrebne 5x100 ml flasticiek, teraz ktore je pravda? chcem to kupit naraz vsetko , mozte sa mi este k tomu vyjadrit? smile



6

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

http://rng.nazory.eu/rubriky/p/pecen
Skus najprv jednu 20 dnovu kuru. Ak sa ti zdravie nezlepsi, tak si parazity asi ani nemala a tvoja pricina je ina.
Ale ak ti aj potom dobry odbornik , parazitolog namera nejake parazidy, tak samozrejme dlhsie brane protiparaziticke doplnky  a vyssie davky to mozu vyriesit a niekedy len specificky navrhnute lieky na urcite parazity to mozu vyriesit.



7

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

dakujem pekne za odpoved ...

este k tej kure dr berksona, ma sa brat 3 tyzdne minimalne? nasla som dobre pripravky na tu kuru?
1. http://www.iherb.com/Now-Foods-Silymari … l&ic=3
cize uzivat denne dokopy 900 mg, cize 3x denne 1 tbl., alebo sa to moze zobrat naraz v jednej davke? s jedlom alebo pred alebo je to jedno, alebo sa mozu vsetky tri pripravky zjest raz za den?

2. http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Al … l&ic=4
z toho uzivat 2x denne 1 tbl? dokopy 600 mg

3. http://www.iherb.com/Now-Foods-Selenium … l&ic=4
2x denne 2 tbl, dokopy 400 mg

je to spravne alebo su lepsie pripravky?



8

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

To je dobry vyber. Pri selene su to mcg=mikrogramy, nie mg=miligramy.
Tri tyzdne obvykle stacie, leda ze by si mala vazne problemy ako napr hepatitis C, kde by som odporucil aj vyssie davky a samozrejme ovela dlhsie.
Samozrejme nesmies zabudnut na zmes mikrovlaknin, lebo nieco tu extra zamorenu zlc musi do seba nasiaknut a vyniest z tela von, inac sa reabsorbuje/vstreba spat do krvi pri ceste crevami.



9

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

dakujem za vsetky rady

este jedna otazka k tomu ... na kuru dr clark je postacujuce take davkovanie ak je clovek 100 kg? alebo by sa malo davkovanie tinktury a pripravkov navysit primerane k vahe? a vlastne to davkovanie ma zaujima aj pri kure dr berksona... niekde som citala , ze uvadzate davkovanie na cca 70 kg cloveka, cize mam to priamoumerne prepocitat, ak ma niekto viac kg ?

este ma zaujima co by mohli tehotne uzivat pri predchadzani parazitom, alebo v pripade choroby na kozu alebo vnutorne ? koloidne striebro a okrem neho?



10

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Samozrejme je vsetko treba prepocitat na vahu, aspon priblizne.
V tehotenstve nie je velmi dobre pouzivat metody proti parazitom
Mnohe antimikrobialne sa mozu pouzvat aj v tehotenstve, ale napr oreganovy olej a vseobecne esencialne oleje a silne koreniny  sa neodporucaju, lebo prekrvia extra placentu a to zvysuje udajne pravdepodobnost potratov. Nemam to nijak overene, "ale opatrnost je matka mudrosti".
Na kozu odporucam napr prirodnu kozmetiku, pozri na
http://rng.nazory.eu/rubriky/p/prirodna-kozmetika



11

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

este by som mala doplnujuce otazky:

1. NAC sa moze prehltnut alebo sa musi rozpustat vo vode? uziva sa na lacno alebo s jedlom?
2. lecitin, ako ma firma vemica http://www.vemica.eu/eshop/lecitiny , vybrat si skor slnecnicovy alebo sojovy, kedze soja sa spaja s gmo potravinou, alebo verit obalu, ze nie je gmo? je vhodne brat lecitin denne po malych davkach alebo narazovo 1-2 PL raz tyzdenne?

dakujem vopred



12

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Ja beriem NAC v kapsuliach, ale detom odporucam kapsule otvorit a rozpustit vo vode a pit cez slamku.
Sojovy lecitin som bral dost dlho, ale nikde nie je zaruka, ze ma soja ako taka neposkodi, aj ked nie je GMO.
Soja totiz obsahuje fytoesterogeny a je goitrogenicka. Neviem, kolko z tychto latok v tom lecitine zostane, takze slnecnicovy lecitin je podla mna bezpecnejsi  z tohoto hladiska.
Narazove pouzivanie velkych davok ucinnejsie cisti cievy



13

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

mozno blba otazka ale ked ja sa nevyznam, tak poprosim o radu smile ... zaciname brat kuru podla dr huldy clark, ale mam otazku ...
ako upravit davkovanie na 45 kg cloveka  a na cca 100 kg, ked rozpis je taky ako uvadzaju tu : http://www.jukl.sk/protiparazitalny-balicek/d-70717/

alebo tu neide ani tak o vahu ale skor o to, ako zabera davka na tie parazity, ak su nahodou v tele? cize upravit alebo nie?, myslela som to tak ze o kolko tbl pridam na nizsej vahe to pridam na vyssiu vahu a tym padom vyjdu aj tbl na celu kuru pre osoby na dany pocet dni.

ja uvazujem ze napr na 45kg osobu = kvapky oresaka 35, palina postupnym zvysovanim maximum 5, a klincek staci 2
na 100 kg osobu  = kvapky 65, palina maximum 9 a klincek 4



14

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Zasadne davky prepocitavas podla vahu, tj v pomere 45: 70 pre 45 kg cloveka a 100 : 70 pre 100 kg cloveka.. Ale nie je to az tak kriticke, takze si to zaokluhluj bez problemov.



15

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Dobry den p.RNG.
Prosim o odpoved.
Konecne som dostala takmer vsetky baliky od Iherbu aj ked mi este chyba pancreatín.
Ja mam tie mnohopocetne cysty a fibroadenomy-teda mala som a myslím ,že aj candidu,kedže mam biely povlak na jazyku.
.Po užívaní na slovensku dostupných doplnkov podla tvojích odporučaní asi dva mesiace som bola na sono a výsledok nádherný.Cysty iba malinke asi 5ks a fibroadenom iba 1 a malický.

To len pre potešenie ostatných čo váhajú s doplnkami.
NO A SAMOZREJME TEBE OBROVSKÁ VĎAKA ZA OCHOTU,TRPEZLIVOSŤ A HLAVNE POMOC!!!!!!!

Medzi tým mi však prišla protiparazit.kura dr.Clark-Clarkia tinktura od fy.Biocare,ktorú teraz týždeň užívam úplne bez problémov.Ale.....
Môžem popri Clarkia tinkture brať aj Candex,oregano oil cps.,NAC-ten si davam 1 rano na lačno-stačí to?
Môžem brať oregano oil s Alfa Galaktoidase enzýmom proti naduvaniu,keď obidva sa maju brať s jedlom?
Beriem aj ester c s biofl.,probiotika-1 večer s jablkom a mikrovlákniny rano a večer-no a to je další problém.Myslíš ,že ak nedodržim odstup mikrovláknina a Candex 8 hodín,tak mi ich Candex zlikviduje?Alebo mám radšej Candex vynechať až do skončenie Clarkia kury-tá však bude trvať 50-60 dní.
Asi som to s doplnkami prehnala,ale to iba preto,že mi baliky prišli po 6 týždňoch a potrebovala som niekde začať.
Oplatilo sa!!!
Prosím o odpoveď-NAC davkovanie
                              Oregano oil a alfa galatoidase
                              Candex a mikrovlaknina
                              Clarkia tint.a Candex
Ďakujem za tvoju ochotu a čas.Lubica.



16

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Nuz mikrovlakniny a candex  neskodi pouzivat naraz,lale tym sa ucinok Candexu znizi. Samozrejme ked sa v zaludku ci v crevach nestretnu, tak sa ucinok Candexu neznizi. Kolko je na ich odstup potrebne zalezi od posunu jedla zo zaludka do criev. Niekedy staci aj 3-4 hodiny, pripadne jedno jedlo medzi, niekedy, pri spomalenom traveni aj 8 hodin.
NAC davkovanie je 2 x 600 az 1200 mg, intenzivne
Oregano oil entericke kapsule davkovanie 3 x 2 kapsule s obasahom kapsule 100 mg carvacrolu, ako odporuceny vyrobok firmy NOW
Clarkia tinkturu nepoznam, ja odporucam trojkombinaciu, wormwood kapsule, tinkturu z oresaka a mlete klinceky v kapsuliach, ako to mam napr firma Jukl, co predava toto aj na Slovensku.
Candex odporucam brat 4 kapsule naraz, besnu davku, co napadne ucinne obaly plesni a kvasnych kultur



17

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

ok.ďakujem za odpoveď.



18

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Dobry den p. rng, este by som sa rada poradila...odhliadnuc od ceny, ide mi len o ucinnost, je tento pestrec na kuru dr. berksona tiez vyhovujuci? kedze v 1tbl je davka 1000 mg ...

http://www.starlife.sk/int/products/pro … mp;ID=2744

Co sa tyka davok, moze sa sylimarin, selen aj alfa lipoicka kyselina brat naraz v tych vysokych davkach iba raz za den? alebo dennu davku zadelit v priebehu dna? vsetky naraz spolu sa neovplyvnuju nejako ?



19

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Mlete semeno pestreca alebo 4:1 extrakt nie je to iste ako cisty sylimarin. A berksonov protokol hocori o cistom sylimarine, nie semene pestreca.
Delenie brania doplnkov je lepsie, nez jedina vysoka davka.
Tieto uvedene sa nemozu nijak vzajomne ovplyvcnovat, lebo medzi sebou nereaguju a kazdy z nuivch pracuje v tele inac. Takze ich mozes brat bez obavy spolu, ako drvivu vacsinu doplnkov , kde su len male vynimky pre odstup.



20

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

hmm , no nevedela som co znamena 4:1 ... cize ok, potom tento nekupujem

a to delenie postacuje aj na 2x, stale lepsie ako jednorazovo, nemusim az na 3x denne?... dakujem pekne

a este dotaz ...tento pestrec mariansky http://www.iherb.com/Now-Foods-Silymari … &ic=18    ma v 1 tbl 300 mg ucinnu latku? nerozumiem tomu co je na prednsej strane krabicky ...2x-300 mg, tym padom 900 mg dennu davku budem mat v 3tbl vsak, to 2x s tym nema nic spolocne?

Naposledy upravil: jana84 (2014-02-26 14:31:15)



21

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

2 x je OK
80% z 300 mg je 240mg sylimarinu na kazdu kapsulu. Co mienie tym 2 x neviem, ale to je len reklama.



22

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

dobry den, chcem sa spytat na protiparazitnu kuru podla dr. clark. vy odporucate kuru http://www.jukl.sk/protiparazitalny-balicek/d-70717/ cena 18,97 €. ale podla popisu: http://www.jukl.sk/orech-cierny-d1-ores … y/d-70666/ je ten extrakt z listia, v homeopatickom riedeni D1, pricom extrakt podla dr. clark ma byt extra silny a zo zelenych nezrelých supiek plodov orecha. dalej dr. clark uvadza, ze palina kapsula ma byt 200-300 mg na kapsulu, a klincek 500 mg na kapsulu. tento obsah nie je pri balicku z jukl vôbec uvedeny.  ale balicek na stranke http://obchod.alternativnamedicina.eu/p/1323 ma uvedeny obsah paliny aj klinceka a deklaruje, ze tinktura je extra silna a zo supiek - vyrobca tu: http://www.zapper.cz/cs/tinktura-z-oresaku-americkeho kura stoji 73 €. teda podla Vas ktora kura je ucinnejsia? dakujem.

Naposledy upravil: maca (2014-03-09 13:28:00)



23

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

maca, presne nad tymi dvoma som sa rozhodovala a kvoli cene som si vybrala firmu jukl, takze dufam, ze som to nebrala zbytocne a ze to malo ucinok ....



24

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Nuz povodna tinktura dr Huldy Clark je robena 1:1 z nezrelych/zelenych  supiek oresaka a cisteho etylalkoholu.
Nakoniec aj ta firma v reklame (popise...) tvrdi ze ich specialny proces extrakcie vyraba az o 40% viac ucinny vytazok. Tj ziadne svetoborne.....
Mrazenie na -50 stupnov celzia potrha bunkove steny a zlepsi extrakcny proces.



25

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Dobry deň, zatiaľ som neabsolvoval žiadne biorezonančné zákroky so Zapperom ani Plasmovým generátorom ale podľa vstupného vyšetrenia u alternatívneho liečiteľa mi vyšlo niekoľko červov.
Ak by protokol Dr. Clarkovej dokázal zahubiť 80% vajíčok,lariev,dospelých jedincov, nakoľko by sa mohli osvedčit podobné produkty?

http://www.iherb.com/Gaia-Herbs-Wormwoo … 30-ml/9198
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Bl … 30-ml/5445


Ešte je tu možnosť si dané preparáty vyrobiť a naplniť ich do celulózových tabletiek (palina,kliceky).
Orešák objednať zo zahraničia.



26

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Nepoznam koncentraciu tych vyrobkov, povodna tinktura z black walnut(oresak) bola 1:1 a tak je aj sucast protokolu dr Huldy Clark, takze NO COMMENT



27

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Ahojte vsetci.
Boli sme na biorez.diagnostike Zapper v BA-Ružinov.Výsledok -16 druhov červov.(pasovnice,svalovec,škrkavky,toxoplasmoza,vlasovec,leptospiroza,motolice...........),des.
A to sme po protiparazit.kurach-nevadí,máme ďalšiu.
Čím viac to sledujem a skúšam,tým viac všetkému rozumiem a posúva ma to ďalej.Dôležité sú moje výsledky na onko: sono-takmer všetko sa mi stráca-čo ma nesmierne teší.
Aspoň viem ktorý červ ,aku chorobu spôsobuje a hlavne čím si ich krmíme resp.vykrmujeme.
Veľmi ma tiež potešilo,že všetky doplnky čo som si objednala su rovnaké ako nám dali pri dalšej kure+tie ich doporučené.www.egyptfarma.sk
Okrem toho dnes som našla zaujímavú stránku a články(zaujímavosti))www.studiojade.sk
Je to dlhé čítanie,ale stojí za to.



28

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Nuz na tie biorezonancne vysetrenia by som sa velmi nespoliehal. Totiz 16 roznych parazitov v tele je dost nepravdepodobne.



29

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Parazitov mame pocas nasho zivota prakticky vsetci a kto konzumuje sushi ich ma vraj kazdy. Nasiel som zaujimave video o parazitoch https://www.youtube.com/watch?v=Kp_FPRr … pp=desktop



30

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

dobry den,
existuje nejaky potravinovy doplnok, ktory by znicil zapuzdrene larvy parazitov v mozgu?
dakujem



31

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Nemyslim si. Zapuzdrenie je natolko neprieniknutelne, ze by to vyzadovalo alebo velmi silne enzymy alebo silne polarne rozpustidla ako napr DMSO, inac sa do tych cyst nic nemoze dostat.
Mozno tam by bol ten zapper ucinny, ked cysty vysielaju urcity signal, co by sa dal odrusit, tj oziarit ich rovnakou frekvenciou ale posunutou polaritou.neviem na kolko sa v tomto dnes pracuje, lebo tu v USA to nie je oficialne dovolene.



32

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

tak to je velka skoda. dufala som, ze  existuje nieco, co tie zapuzdrene larvy vyzenie prirodnou cestou.
a existuje nieco na odstranenie vajicok, prip.dospelych parazitov v mozgu? viem, ze z chemickych liekov je to PRAZIQUANTEL. ale uprednostnila by som nieco prirodzenejsie. okrem toho sa tento liek u nas neda zohnat.
dakujem za odp.



33

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Nuz vajicka, tj nezapuzdrenu formu mozno znicit aj prirodnymi ako napr trojkombinaciou protiparazitnych podla dr Huldy Clark. Na Slovensku sa zda, ze rovnake zlozenie ma produkt   protiparazitalny balicek firmy Jukl.



34

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

ano, ten protiparazitalny balicek od Jukl som pozerala, len som sa nedopatrala presneho zlozenia pripravkov. myslite, ze su tieto pripravky rovnako silne a ucinne ako
http://www.swansonvitamins.com/new-acti … -kit-1-kit
myslite za touto kurou (Jukl) sa daju znicit aj vajicka v mozgu? neposobi len v crevach?



35

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Nuz prst do ohna za ziadny doplnok nedam, ale podla popisu by mali mat rovnake zlozenie
Klincekove aromaticke oleje sa dostanu do celeho tela, tak isto aj artemisinin z paliny pravej, a aj extrakt z oresaka. Takze to posobi vsade, pravdepodobne aj v mozgu, hoci tam je mozgova krvna bariera a nie vsetko prepusta.



36

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

MilanDr napísal(a):

Parazitov mame pocas nasho zivota prakticky vsetci a kto konzumuje sushi ich ma vraj kazdy. Nasiel som zaujimave video o parazitoch https://www.youtube.com/watch?v=Kp_FPRr … pp=desktop

Milan, dobre video, miestami doslova az strasidelne, ake potvory prezivaju v kazdom z nas v nasom tele.

Naposledy upravil: Pietro (2014-04-12 20:02:50)



37

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Bat sa nepomaha, branit sa ale pomaha.



38

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

rng, co povies na tento produkt: http://www.lekynainternetu.cz/p/vermophyt/
zda sa ti lepsi alebo horsi od toho jukl produktu?



39

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Nuz to ze predajca napise, ze to bolo testovane ma rozhodne nepresveci, ze je to ucinnejsie ako produkt desiatky rokov na trhu a az 80% ucinny na rozne typy parazitov.



40

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Ahoj RNG.

Dnes som v 5. dni tejto konkrétnej protiparazitálnej kúry:

http://www.jukl.cz/protiparazitalni-balicek/d-70716/

Dnes som mal už dosť vysoké dávky - je to piaty deň, zajtra už idem na 6ty deň, kedy sa už ide riadne "udrieť" parazitom po hlave!!! smile

Doteraz bolo všetko OK, no dnes pociťujem mierne nechutenstvo, niečo som zjedol viacmenej nasilu, mám mierne kŕče v bruchu (nie v žalúdku, ale nižšie, cca v strede brucha, čiže ide asi o črevá!), som absolútne unavený, akoby niečím ovalený ("mechom praštený), neviem sa absolútne sústrediť na nič, bolí ma celé telo ako pri chrípke, mám slabosť v nohách, atď., atď...má to súvis s tou protiparazitálnou kúrou??! Poprosím aj skúsenosti ostatných, ktorí túto kúru absolvovali, že či mali podobné prejavy...

Ďakujem za odpoveď.

Naposledy upravil: radim (2014-07-11 21:06:45)



41

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Ked zabijes mikroby alebo parazity, ich obsah sa dostane do obehu naraz, a samozrejme citis docasnwe zvysene zamorenie. Pri mikroboch sa hovori o herxheimerovej  uhynovej reakcii, zrejme to iste je aj pri parazitoch.



42

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Ahoj.

Chcem sa ešte uistiť - v tejto konkrétnej kúre úplne vynechávam v dňoch 8 až 13 (teda 6 dní) dávkovanie tinktúry zo šupiek orecha čierneho...je to tak správne?

Ďakujem.



43

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Ano. Kazda z tych zloziek pracuje na inej zivotnej  faze parazitov, takze je dolezite dodrziavat ten rozvrh.



44

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Klara 2677 napísal(a):

tak to je velka skoda. dufala som, ze  existuje nieco, co tie zapuzdrene larvy vyzenie prirodnou cestou.
a existuje nieco na odstranenie vajicok, prip.dospelych parazitov v mozgu? viem, ze z chemickych liekov je to PRAZIQUANTEL. ale uprednostnila by som nieco prirodzenejsie. okrem toho sa tento liek u nas neda zohnat.
dakujem za odp.



Praziquantel si možeš zohnať na č. 0905905912, je to liečiteľ Pravda M. z Lipt. Mikuláša, ktorý sa zaoberá liečbou parazitov, mne ale nepomohol



45

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

ano 18 gramov cisteho praziquantelu cca 126 Eur, teda aspon pred rokom to tak bolo.
Ale ja neviem, vybral som vsetok,dokonca mal som aj dalsi z Thajska tabletky 600 mg, 100 ks, aj ine antihelmetika, vermox, albendanzol, na plazmodia tabletky, kvapky, tiez protiparazitalna kura od dr. H. Clark
bral som poctivo a dlho, niekolko mesiacov a ked som bral, tak stav sa zlepsil a drzal som sa na urcitej hranici, no nebol som este zdravy. Akonahle som dobral vsetko, pomaly som sa zacal dostavat tam, kde som bol predtym. A vela ludi tak dopadlo. Stoji to vela penazi a vysledok slaby. Nezbavi ta to ani borelii, ani chlamydii alebo strunovcov a vlasovcov.



46

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Borelie ani chlamidie nie su parazity aj ked sa niektore ich formy schovavaju v bunkach akoby vnutrobunecne parazity,
Ale protiparaziticke lieky alebo doplnky na ne neucinkuju prakticky vobec.
Pozri na temu borelioza a chlamidie



47

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Chcem sa informovat. Mam miernu alergiu na palinu, a chcela by som brat protiparazitnu kuru, mam vylucit tu cast kde je palina
alebo mi to neublizi? alebo skusit smile



48

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Alergia je vzdusna,  na pel paliny, nie na listy.



49

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Dobrý deň! Chcem sa opýtať, či tú kúru proti parazitom môže aj 12-ročné dievčatko. Stále sa jej opakujú mrle a sústavne je chorá. Máva angíny a zápaly dutín. Aj teraz berie druhé atb a má crp 150, čo má byť 20 a teploty do 37,5. Som z toho nešťastná. Prosím o Vašu radu. Ďakujem



50

Re: Aku kuru/pripravky proti parazitom?

Mrle su vec hygieny. Lebo maju kratku zivotnost v traviacom ustrojenstve, tj najma v hrubom creve, a ked sa znova nereinfikujes vajickasmi, co kladu  v okoli konecnika a deti sa tam skarabu, lebo to svrbi, tak mrle zmiznu.
Mrle sa daju vyhubit aj samotnou palinou pravou(wormwood, artemisoa absynthia), kedysi predasvali semienka z nej pod menom "cicvarove semeno" a z detstva sa pamatam aj ja , ze mi to mama davala niekolko dni.
Na zapaly hornych dychacich ciest odporucam kvapky citricidalu do nosa, NAC na odhlienenie a oreganovy olej na odhlienenie a potlacenie mikrobov, co ziju v hlienoch a z hlienov, ktore atb nielenze nepotlacia, ale dokonca podporia tym, ze znicia ich prirodzeneho nepriatela, probiotika.  A po atb teda samozrejme odporucam mikrovlakniny a kvalitne probiotika na podstatne zvysenie imunity co atb znicili.