Téma: psychicka nuroza
Dobry den,
Mam 38 rokov. Moje zdravotne problemy sa zacali asi pred 4ma rokmi. Bol som vtedy dost fyzicky a aj psychicky vycerpany. Zacal som mat silne zavrate, tras, pocit na odpadnutie, busenie srdca, narazova bolest hlavy. Samozrejme som vystartoval na pohotovost, kde to zvladli roznymi oblbovakmi. Potom sa zacal maraton vysetreni. Absolvoval som neurologa, MR hlavy a krcnej chrbtice, kardio, gastro, endokrinologiu a neviem, mozno som aj na nieco zabudol. Vsetko bolo chvalaBohu v poriadku, tak to pripisali psychike a uzavreli ako psychicku neurozu, alebo nieco take. Skoncil som na AD ALVENTA a na rychle ukludnenie Rivotril. Musim povedat ze sa mi naozaj polepsilo. Asi po pol roku som AD vysadil. Bol relativny klud no ako som hovoril nebolo to ono. Ked sa mi tie, ako som ich nazyval, moje stavy znova vratili, spravil som znova kolecko vysetreni, a ked som bol negat. tak som znova skoncil u ALVENTY. No kedze som bol velmi zly z toho, ze to svinstvo musim brat, tak opat asi po pol roku som ju na vlastnu ziadost vysadil. Teraz som uz asi rok „cisty“ no moje stavy sa opakuju. Som z toho uz vycerpany. Momentalne mam stale bolesti na hrudi a samozrejme sa bojim infarktu. No na interne uz sa hanbim tolko chodit a kardio vysetrenie som znova absolvoval s dobrym vysledkom. Absolvoval som rehabilitaciu na hrudnu chrbticu. Na zavrate mi nurolog predpisal MeniSerc(povodne BetaSerc), ktory som zacal uzivat no nevidim ziadne zlepsenie. Kedze AD brat nechcem nasadil som si extrakt z Lubovnika – DEPRIM, a na ukludnenie PERSEN FORTE. Deprim beriem podla navou 3x2 tbl uz treti tyzden. Zatial nijake vyrazne zlepsenie. A tak som surfoval a natrafil na toto forum. Vidim, ze niesom sam... Takze aby som to zhrnul. Momentalne: bolest na hrudi-prelaknutie-busenie srdca, neopotstatneny strach, tras(cely sa roztrasiem), tras zaludka(nuroza), nutkanie na vracanie, pocit ako keby som bol v bubline na vode, silne zavrate, panika (nemozem ani pocut zvuk sanitky), niekedy pocit ako keby mi malo roztrhnut hlavu (tazko sa to vsetko popisuje...), nic sa mi nechce, z nicoho nemam radost, nalada pod psa, uz som z toho vycerpany. hned som si objednal Paradise Herbs, St. John's Wort, Now Foods, L-Theanine, Double Strength, 200 mg a Nature's Way, Korean Ginseng Root. No teraz uz vidim, ze to bude asi malo... . Chcel by som Vas velmi pekne poprosit o radu co mam robit. Ake pripravky si objednat-konkretne. Ako systematicky ich zacat pouzivat. Prosim poradte mi aj ako presne uzivat to co som si uz objednal. Preco nemozem ten lubovnik uzivat kazdy den? Lebo ja mam tie pocity kazdy den (uz rano vstavam so strachom, ako mi dnes bude), a ked ho budem uzivat kazdy den, nemoze sa mi nic stat? Ako do toho s ty zensenom? Este som si vsimol, ze vy odporucate vyzsie davky, ako su na obaloch. Je to naozaj bezpecne??? Ja sa aj bojim, ze sa niecim predavkujem. Predsa aj ked to je prirodne, je to aj tak chemicka zlucenina... viem ze mam vela otazok, no prosim Vas velmi pekne o odpoved a vopred Vam velmi pekne dakujem za Vas cas.