Vysoka zrazanlivost krvi je geneticky preoblem, vyslachteny za starocia vojen, kde ti, co mali vyssiu zrazanlivost to prezili a ti s nizsou vykrvacali.
Zrazanlivost sa da bezpecne znizid fibrinolytickymi enzymami, ako najma nattokinaza, lubrokinaza a ciastocne aj serrapaptaza. Tak isto je ucinny vytazok z morskych rastlin(eclonia cava) pod menom seanol. Ja mam skusenost najma s nattokinazou, davka je 1 az 3 x 2000 FU. Skontrolovat ucinnost mozno po niekolkych dnoch testom/krvnou skuskoiu na zrazanlivost.
Nattokinaza sa neda predavkovat do krvacanlivosti, ani pri 10-20 nasobnych davkach nesposobuje krvavcanlivost a ako neskodny potravinovy doplnok sa da brat cely zivot.Napr Japonci jedia natto kvasenu soju, z ktorej sa tento enzym vyraba uz tisicrocie minimum. Takze nic noveho na svete. Zialbohu, zrejme ale nove pre tvojich lekarov.
Nie ale pre mojich , nastastie, lebo aj ja mam ako stredoeuropam prihustu krv ne nechcem zomriet na taku blbost ako mala zrazeninka krvi vo vencovych cievach, ktora zastavi srdce a podobne.
Zaroven podporuje, nie potlaca vyrobu telesneho enzymi plazminu, ktory ma funkciu riedenia krvi a rozbijanie krvnych zrazenin, ktoreho mas zrejme malo.