Nuz ja som si po dlhsom studiu roznych lekarskych sprav najma z alternativnej mediciny urobil uplne iny obraz na tzv autoimunne choroby, kedze ludia co ich maju maju zaroven podstatne zvyseny pocet roznych mikrobov tele, najma roznych maskovanych infekcii, ktore sa aj velmi tazko a velmi nepresne diagnozuju. Su to bezne napr boreliozy, chlamidie pneumoniae, L-formy, rozne mykoplazmy a dokonca dost casto aj nase vlastne virusy, ked nam poklesne viralna imunita.
Itis je pripona, co sa dava na zapalove choroby, euthyrox je synteticky hormon podobne nasmu T-4 hormonu, ktory lekari predpisuju, ked v krvi nenajdu dost T4 hormonu.Tj nic proti zapalu ani pricinach co ho sposobuju.
Osobne by som vtedy odporucil doplnok jodu a selenu a zistit , aka mikrobialna pricina vyvolava ten "autoimunny" zapal a zobrat prostriedky co su na nu ucinne.
Obvykle sa jedna o odmaskovanie(NAC a serrapeptaza) a antimikrobialne ako citricidal, berberine, extrakt z olivovych listov(oleuropine) samento, banderol ,coumanda.
A samozrejme , dnes kazdemu odporucam si zvysovat viralnu imunitu, lebo svetom obieha privela viralnych a coraz viac ich nosdime v tele permanentne a ked si nezvysime viralnu imunitu a nepotlacime ich, tak nam neustale skodia.
Niekedy pomoze brat aj doplnok za mrazu susenej zvieracej stitnej zlazy, lebo ta obsahuje rozne potrebne latky pre nasu stitnu zlazu.Najdes to pod
Thyroid extract, freeze dried.
Naposledy upravil: RNG (2014-01-30 02:33:52)