Téma: analna trhlina
RNG, uz cca rok sa mi zvykne spravit analna trhlina. co by si na to odporucil?
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
RNG, uz cca rok sa mi zvykne spravit analna trhlina. co by si na to odporucil?
Viac vody a roznych mikrovlaknin, co vytvori stolicu nie prilis tvrdu. A tu oblast samozrejme mastit, dobra je zmes kokosoveho oleja s par kvapkami GSE.
RNG,takze na fisury v okolikonecnika treba namiesat mast z kokosakua GSE? ten praskovy cukor tam netreba? lebo ja som si to robila aj s pras. cukrom ze som dala do kokosaku a GSE a bolomi povedane, ze to mam tam kvasinky a ze ten cukor ich iba vyzivuje, kedze sa mi fisury vracaju. ja to nemam natrhnute, ina take akoby tenke ciarocky ako ziletkou porezane...stolicu mavam OK, skor riedku ako tvrdu.
Kvasinky mozu pracovat len v rozriedenych cukrovych roztokoch. Koncentrovany cukor ich vysusi=mumifikuje. Nakladanim do cukru sa totiz bezne konzervuje, aj proti plesniam aj proti hnilobe.
takze si do tej zmesy GSE a kokosaku mam dat aj cukor, alebo nie? dakujem.
Skus. A toho jemneho praskoveho cukru tam musi byt hodne, az je z toho husta pasta. Ja taku pouzivam na vsetky rany na tele, lebo ako cukrovkar DM2 sa inc nezahojim ani za mesiac a rany sa mi medzitym zapalia a hnisaju. Takto ked si to okamzite natriem, tak sa to zaceli za tyzden, bez zapalov a hnisania.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.