dakujem krasne. ja si ta tak vazim, neskutocny clovek si. radis nam tu tolko veci a paci sa mi, ze aj ked sa pytame uplne blbosti niekedy, nikdy nikomu nedas pocitit zosmiesnenie,nerobis si srandu z nikoho.
mozno tato otazka,cotipolozim je tiez pre teba smiesna, no neda mi a az vies, skus mi odpovedat. viem, ze nemas kristalovu gulu,ale....
s tou mojou svokrou je to tazke, pretoze v jej okoli je takmer 6-7 ludi,ktorych dobre pozna a klasickou liecbou, teda ozarovanim a chemo sa z rakovin dostali.a co je zvlastne, ziju zatial v pohode uz aj 10-15 rokov. nevratilo sa to. ved chvalabohu, ale..
v tom je kamen urazu...ona si ich berie za priklad a veri, ze chemo ju z toho dostane ako ich a ked jej ja zacnem oponovat, ze nech ide alternativnou cestou,ktorou by som isla aj ja hned povie...no ale povedz mi,preco tomu neveris,ved pozri,oni to podstupili a ziju v pohode uz aj 15 rokov a nic im nie je.
a vtedy som odzbrojena. sama neviem co povedat, tiez to nechapem, zeby tolko ludi iba v jej okoli toto dokazali aj s chemo? a tolko rokov od liecenia su ok...
no RNG, co povies.....ja neviem, co jej mam na to povedat.sama nechapem.