Ahoj, nechcem otvarat novu temu,lebo uz sa to tu velakrat opakovalo,skusim to napisat sem.Tyka sa to mojej mamy,ma 68 rokov,opisem jej problem. V niektore dni mava normalny tlak,skor nizky, tep ma od 90-100,na to berie concor 1/4 denne,okrem toho uziva rano serrapeptazu Enerex 120 000,Lecitin od Jamieson,magnesium od Jamieson,obycajny Bkomplex,selen,zinok,Q10,CarnosinExtra,kurkuma v praskovej forme,vapnik s D3,C vitamin. A teraz opisem problemove dni-z nicoho nic navaly horucavy,busenie srdca-tep 100,triaska od zimy,trpnutie pier,hned vyskoci tlak na 170/120,nasledne trikrat po sebe hnacka,bolesti chrbta,trpnutie hlavy, koncatin,pocit tecucej rieky v rukach, nohach a hlave,samovolne pohyby noh a ruk-ludovo trhanie telom,nevie ist rovno-ma pocit stale akoby vypila sampanske a bola opita,ale pritom vobec nepila alkohol,zavraty,nemoze sa nadychnut,pri pohybe telom pocit na vracanie. Tiez precitala vela rad od Teba,ale nevie ktore doplnky by boli pre nu uplne najvhodnejsie. Diagnostikovanu ma tetaniu na EMG vysetreni. Z toho mnozstva ponukanych pripravkov od teba,ktore by boli najvhodnejsie -5-htp,GABA plus B3,L-DOPA,stressB,ST.johns Word,SAM-E,picamilon,theatine,niacin,inositol? Na kolikovite bolesti hrudnej chrbtice(na termoviznom vysetreni bol zisteny silny zapal hlboko vo svaloch) sa lieci styri roky,skusila uz takmer vsetko co jej ponukli -RHB,laser,rozne cvicenia,parafin,liecive mineralne vody,injekcie GUNA,akupunktura a k tomu rozne medikamenty z lekarne-ibalgin,mydocalm,ataralgin,movalis,aj infuzna liecba.Zial,k nicomu to nebolo,teraz berie druhy mesiac serrapeptazu,bolesti su vraj o trocha mensie. Co by si na zaklade popisanych tazkosti odporucil zo spominanych pripravkov alebo doplnil,a poprosila by som aj konkretne linky na objednanie-najlepsie ak vies tak na Slovensku,nemame skusenosti s nakupovanim v USA,a mnohi tu pisali o problemoch s clom a dph alebo porad ako tam spravne objednavat a aj poprosim presne linky. Mama ma 160cm/68kg, ako doplnky spravne davkovat? Dakujeme velmi pekne za odpoved.