Ahoj santhal,
vcera som uz ukoncil tu protiparazitalnu kuru, t.j. cca 21 dni. Mohol som si ju aj predlzit na tie odporucane 3 mesiace dokupenim jedeneho balenia klincekov a dalsieho balenia paliny, aby som mohol pokracovat dalej a prejst na ten preventivny program. Ale tie som si uz nedokupil, takze ja som len absolvoval, ten hlavny program, cize tych cca 21 dni.
Musim povedat, ze citim zlepsenie zdravotneho stavu, takze tento protiparazitalny balicek, konkretne od firmy JUKL, nie je podla mna na zahodenie a aj jeho ucinnost je podla mojho nazoru na urovni. Myslim si, ze ked je tu na SK a inde v Europe taky mizerny vyber doplnkov a este k tomu slabych a pridrahych, tak je dobre, ze takato protiparazitalna zostava DR. Clarkovej je tu u nas dostat, ktora moze konkurovat a este je aj za prijatelnu cenu, aspon podla mojho nazoru.
Takze urcite takuto kuru este absolvujem, pretoze som sa aj posunul dalej s mojim psychickym problemom OCD, takze po tejto kure citim zlepsenie okrem ineho aj psychickeho stavu. Z toho teda vyplyva, ze u mna je pricina mojho OCD podla mna pravdepodobne zo zamorenia a to minimalne najmä z parazitov a mikrobov.
Ale ked si dam znova tento protokol proti parazitom, tak ja pojdem este dalej a budem pouzivat vysoke davky hned od zaciatku protokolu ako to pouzivala vo svojom "rozsirenom protokole" Dr. Clarkova pri liecbe rakoviny.
Pretoze mozem mat aj kludne nejake parazity v mozgu a tam treba ovela vyssie davky, aby sa to dostalo az do mozgu a tam vyhubilo tie pliagy.
Este chcem povedat aj ostatnym, vela tu citam na fore, ze po tej prisnej protiplesnovej kure, stale ludia maju povlak na jazyku. Aj mne sa to stalo, ja som mal dokonca 2-krat prisnu protikandidovu dietu a ten povlak na jazyku sa velmi nezredukoval. Ale akonahle som absolvoval protiparazitalnu kuru, tak ten jazyk je viditelne cistejsi od povlaku. Takze, kto ma takyto problem, nech sa pokusi aj adresovat parazity.
Naposledy upravil: Pietro (2015-05-06 14:20:33)