Toto je velmi dobry mixer, aj ked na Vitamix nema:
http://www.obchodobchodov.sk/produkty/S … -1117.html
Na SK sa uz predava aj vitamix a dokonca aj blendtec total blender, len tie ceny su dost priserne.
Moj posledny mixer mal 1000 W - Solac, priserna kvalita, vydrzal dokopy 5 mesiacov, takze nie je to len o vykone, ale aj spracovani toho mixera.
A potom co som odpalila uz stvrty mixer, tak som si kupila vitamix a bola to asi najlepsia kupa kuchynskeho spotrebicu v mojom zivote. Spocitala som si, kolko penazi ma stali dovtedy tie lacnejsie mixery a rozhodla som sa, ze si uz kupim nieco poriadne.Mixujem na nom hlavne surovu stravu, green smoothies, orechove mlieka, rozne klicky, takze mu davam dost zabrat a zatial sa mi ani raz nestalo, ze by sa mi zapla ta poistka, teda zeby sa prehrial.
Volba bola medzi catler, vitamix a tym blendtecom, blendtec ponuka ale len 2-rocnu zaruku, co sa mi zdalo pri tej cene malo, vitamix-7 rokov, tak vyhral vitamix. Ja som ho kupila v Rakusku, kde mam aspon zaruku, ze ta firma bude aj o tych 7 rokov fungovat dalej, nie ako u nas na SK, ak firma zanikne, je potrebne Vitamix posielat na servis do Nemecka, co je dost drahy spas.