Menovany enzym je na zlepsenie travenia, ked ho beries s jedlom, , bez jedla je na cistenie tela.
Hrcky mozu byt len tukove hrcky, na co by som odporucal lecitin a lipazu. Dobry silny zdroj lipazy je napr entericky chraneny pankreatin, ako napr tento
http://www.iherb.com/Solgar-Pancreatin- … l&ic=1
kde mas na kazdu tabletku az 15 000 jednotiek lipazy.
Dalsie priznaky sa nezdaju velmi spojene, ale moze to byt tiez dosledok zamorenia. Takze odmorovanie ti moze pomoct s nimi.
Krvacanie dasien je najpravdepodobnejsie zo slej ustnej flory. Odporucam pouzivat ustne probiotika(oral probiotic). Suche pery mozu byt ciste z toho, ze je zima a v bytoch a pracoviskach je mimoriadne sucho.
Napuchnute uzlinky znamenaju ze mas nejaku nakazu v tele, takze by si mala pouzivat nieco antimikrobialne. Ale neviem ti poradit nic konkretne, lebo na to by som musel vediet , o aku nakazu sa jedna. Ci je to bakteria, ci kvasna alebo plesnova infekcia a lebo viralna a podobne.
Jedine, ze by si vyskusala vsetko, tak ako to robim ja, od extraktu z olivovych listov, cez roztok citricidalu, berberine, oreganovy olej az po extrakty ako burbur, samento, coumanda, banderol, co su novsie veci na trhu a ucinne su najma na nakazy, co lekari vobec nediagnozuju ako biofilmy L-formy a mykoplazmy.
Samozrejme odporucam aj zakladne ako selen, zinok, jad vitaminy C E D-3, mikrovlakniny a nasadit si kvalitne probiotika, ktore po rozmnozeni nam daju az 70% vsetkych obrannych latok, tj viac, nez si same telo vie vytvorit bez nich.