Téma: chronická bolesť krk, ucho, dutiny
som alergička s čiastočne oslabenou imunitou, pred cca 1,5 rokom som prekonala mykoplazmový zápal pľúc a už ROKY - najmenej 5 rokov mám problém s dutinami a hrdlom - ako náhle sa trochu ochladí, začnú bolesti a dutinách aj v krku, už mesiac sa trápim s tými problémami. doktori na mna ordinovali sumamed a ciprinol, ale bolesti pokračovali aj po negatívnom výsledku z výteru(predtým tam boli masívne stafylokoky a e.coli). tak som si začala striekať bioparox, čo síce hrdlu a dutinám pomohlo, ale mne celkovo bolo na odpadnutie - slabá s tlakom cca 90/60.to mi nabúralo žalúdočnú sliznicu a pečeň -( príšerne ma to bolelo pod pravým rebrom a v celej časti napravo - hlavne v noci, keď som sa na bolesti v nohách a pečeni a žalúdku zobúdzala), po návšteve homeopata a podaní lyc D 30 problémy cca na 1,5 dňa ustali, ale teraz hrdlo znova začína bolieť. najhoršie je, že som príšerne unavená, bolia ma svaly, klby, žalúdok ani nespomínam(minulý rok ma liečili na helicobactera). môj obvodný lekár vec odbíja, že ide o chronický zápal a nič s tým nerobí. ani na krvné rozbory ma neposlal.
pri týchto posledných problémoch ma pichalo aj v ušiach a niečo mi z nich vytekalo.
dá sa s tým niečo robiť???
môže to byť znova mykoplazma alebo mononukleoza???