Téma: Pálenie a pichanie celého tela, silné depresie, dezorientácia
Prosím o radu veľmi SURNE!!
Pila som iba ovocné a zeleninové šťavy a lyžicu jablčného octu denne asi mesiac. Lebo som si chcela spraviť očistu tela. A postupne som začala cítiť, že prestávam vnímať a upadám do akéhosi spánku. Pridala sa reakcia po jedle. Najskôr len ma bralo akoby na spánok ale skôr akoby strata vedomia po jedle. Teraz je to tak, že čokoľvek ziem, vypijem aj len vodu začne mi búšiť tepna v bruchu a za chvíľu potom ma chytí zimnica a začne enormne páliť a pichať v celom tele, hlava, jazyk, oči, brucho, nohy, chrbát potom mi príde slabosť do rúk a nôh a začnem upadať do toho akoby bezvedomia. Zviera mi hrdlo a brucho strašne akoby alergia keď je.Nič si nepamätám mám dezorientácie a obrovské depresie. Som už mesiac PN. Začala som brať 5-HTP 2 dni dozadu, Spitomin (nie je to AD ale je na úzkosti a pálenie a pichanie tela - kedysi mi predpísala psychiatrička), Ženšen, Rybí olej, Ľanový olej, Milgammu N a B3 čo ste vy tu doporučili niekomu na nervy začnem zajtra lebo som si ju objednala. Už do seba hádžem všetko možné schudla som 10kg za mesiac. Nespávam. Doktor z gastro ma poslal k psychiatričke lebo jeho vyšetrenia sú ok. Neviem čo robiť prosiiim o radu veľmi.
Naposledy upravil: libi (2013-11-24 18:23:18)