Re: znížená motilita
Ahoj,
teda ten oregánový olej, ktorý si mi odporučil si objednám.
prosím ťa, stala sa mi taká vec, že behom dvoch dní mi do nemocnice odviezli dedka aj otca. Prosila by som ťa o radu, pretože tunajší lekári...musím pomlčať, lebo by som napísala veľmi zlé veci...
Dedko: má 70 r. a hrozne ale naozaj hrozne mu napuchli členky nôh a chodidlá , nemohol chodiť mal hrozné bolesti. v nemocnici mu povedali, že srdce aj pľúca má v poriadku, ladviny tak isto. sono brucha ok. pečeň má úplne poškodenú(má veľmi rád alkohol...).teraz je v nemocnici, odovdňujú ho ale chcela by som vedieť tvoj názor, pretože jednu nohu má už úplne odpuchnutú ale stále má horzné bolesti. čo by mu mali skontrolovať, alebo ako mu môžeme pomôcť? nejakými doplnkami? ešte ho chcú poslať na hematológiu...
otec: toto absolútne nechápeme, pretože bez nejakých predchádzajúcich varovaní začal vykašliavať krv. ale fakt vo veľkých množstvách, potom sa ňou už až dusil. na krčnom mu nič nezistili a tak leží na pľúcnom oddelení, v pondelok mu chchú robiť nejaké vyšetrenie na bronch...neviem ako je to ďalej. prosím ťa čo to môže byť a z čoho to mohlo vzniknúť? je fajčiar. zhoršil sa mu stav a pichajú mu nejaké injekcie, ale dosť nás to vystrašilo...nejaký lekár mu povedal, že pravdepodobne mal v dýchacej trubici nejakú krvnú zrazeninu, ktorá mu praskla? a čo to prosím ťa mohlo vyvprovokovať a z čoho mu mohla krvná zrazenina vzniknúť? dá sa mu pomôcť aj nejakými doplnkami alebo niečím?
veľmi pekne ďakujem vopred za odpovede