Zdravím RNG,
plánujem objednávať doplnky a tak ma napadá, že by sa mi odvďačila pečeň, ak by som aj ju nejako podporil...
pred pár rokmi mi bola zistená zväčšená pečeň (sono viac neukazalo, ani testy na cihrozu, zltacku...), gilbertov syndróm - bilirubín okolo 60, teraz pred pol rokom už bol v norme okolo 19 a robia sa mi ešte tukové vyrážky, takže tipujem, že ak by som nezmenil stravu, tak by mi stukovatela pečeň...bežne som zjedol celú nutelu na posedenie, alebo dezert a tak to to bolo od raňajok po večeru...
momentálne pravidelne konzumujem asi pol roka cca 300mg sylimarinu, teraz som začal s lecitinom priblízne 10g na deň a selén tiež...ale nikdy to neberiem pravidelne...
chcem kúpiť niečo poriadne silné na pečeň, čo bude cítiť a fungovať ako hodinky, poradíš mi niečo?
zatiaľ rozmýšľam nad týmto http://www.iherb.com/Now-Foods-Liver-De … /2483?at=0
3x1 po dobu 2 mesiacov, bude to stačiť?
lebo odporúčaš Bupleurum a tu je obsiahnutý 100mg, nie je to málo? dá sa kúpiť čisto Bupleurum?
Ďakujem
edit : ešte dodám, že ráno mám biely povlak na jazyku, strašne kyslo a smrad z úst...i keď na to môže mať vplyv moje každodenné jedenie cesnaku a cibule
Naposledy upravil: stendas (2013-03-21 23:18:02)