RNG napísal(a):Nuz ked ti prijmu objednavku , tak dostanes skor ci neskor objednane doplnky.
Neviem o tom, ze by sa iherb snazil niekoho okradnut naschval.Take praktiky sa ziadnym velkym firmam nevyplacaju.
Nemyslel som, ze ma okradnu ale myslel som to tak ze neviem kde dostanem nejaky kod a kde ten kod resp aky kod kde dat. Takze som ostal na mrtvom bode co sa tyka toho potvrdenia ako som nizsie poslal ten vypis na moju adresu. Tym padom neviem co dalej ci mi aj bez overenia poslu tovar. A ak nepotvrdim overenie asi mi nic neposlu a peniaze mi stiahli. Takze myslel som to tak ze neviem co dalej a preto nebudu doplnky a niesu aj eura. Samozrejme obchod ma nechce okradnut len neviem ako dalej.
Preto tu pisem aby mi niekto poradil co am dalej robit ak kliknem v tom dotaze tak pyta nejaky kod. Banka nevie aky kod a som v zacarovanom kruhu.
Nebude stacit ak odpisem na ten email ze nech mi poslu tie doplnky aj bez overenia?????????
teraz mi doslo toto tak naozaj neviem co mam robit.
Vážený zákazník;
Bohužiaľ sme ešte nedostali odpoveď na našu žiadosť o overenie kreditnej karty. Prosím odpovedzte čo najskôr, aby sme mohli spracovať vašu objednávku. Chceme s vami spolupracovať, aby si tento problém vyriešiť čo najrýchlejšie a dostať vaše objednávka dodávané priamo k vám.
Musíme si overiť, že ste správny držiteľ kreditnej karty. Prosím, vyberte jednu z týchto dvoch metód overovania uvedených nižšie:
Option One: Overenie malý poplatok Množstvo
Po bytia poslal e-mail požadujúce overenie, malý poplatok bol spracovaný a potom vrátená ihneď. Žiadame, aby ste sa pozrieť na online výpise z kreditnej karty alebo kontaktujte svoju banku a zistiť presnú výšku tohto poplatku. Presná suma účtovaná slúži ako overenie.
Poznámka: Ak sa vaša kreditná karta všeobecne zaoberá cudzej mene, budete potrebovať presnú sumu v amerických dolároch, nie čiastku v miestnej mene. Banka môže overiť čiastku v amerických dolároch pre vás.
Druhá možnosť: Overenie sa vykonáva pomocou autorizačného kódu
Ak ste umiestnili vašu objednávku, transakcie bol pridelený povolenie kód vašej banky. Môžete získať tento kód, kontaktujte svojho bankového alebo kreditnej karty a žiada o povolenie, kódex, ktorý bol poskytnutý na iHerb vašej finančnej inštitúcie. Vezmite prosím na vedomie, že Autorizačný kód je unikátny pre každú transakciu na vašej kreditnej karte. Uveďte, prosím, autorizačného kódu týkajúce sa vášho nákupu od iHerb.
Ak chcete začať overenie kreditnej karty, kliknite tu
S pozdravom,
iHerb Zákaznícky servis
http://www.iherb.com/info/Contact
Ako mam reagovat na prvu moznost??????????????? Teraz som pozeral na prvu moznost tam chcu len enjaku sumu udal som v dolaroch a nic udal som v eurach a nic. Prosim poradte mi ako a co mam dopisat.
Overenie kreditnej karty systém pre zákazníkov iHerb
Objednávacie číslo: 23065990-0
Pre Vašu ochranu a naše, to je dôležité, aby sa ubezpečil, kreditné karty sú používané ich správne vlastníkov. Z tohto dôvodu sa v niektorých prípadoch môže byť potrebné nám poskytnúť dodatočné informácie na overenie, že ste majiteľom účtu.
Niektoré kreditnej karty nemožno overiť elektronicky alebo telefonicky. Ďalší krok zhromažďovania informácií overenie je nevyhnutné pre vašu ochranu a naše, aby zabezpečili, že ste skutočný držiteľ kreditnej karty.
Option One: (Overovanie malé množstvo Charge)
Po nabehnutí prvú objednávku, náš overenie tím požiadať o malú, vratnú poplatok 1-2 amerických dolárov. Systém účtuje kartu náhodne množstvo medzi 1-2 dolár, a potom ihneď náhrady za to. Žiadame, aby ste sa pozrieť na online výpise z kreditnej karty, alebo sa obráťte na vašu banku zistiť presnú výšku tohto poplatku. Presná suma účtovaná slúži ako overenie.
Poznámka: Ak sa vaša kreditná karta všeobecne zaoberá cudzej mene, prosím pozrite sa na presné sumy v amerických dolároch, nie čiastku v inej mene. Banka môže overiť čiastku v amerických dolároch pre vás.
Typ kreditnej karty:
koniec 8818
Účtovaná čiastka:
Druhá možnosť: (Overovanie pomocou autorizačného kódu)
Náš overenie tím bude požadovať, aby vám poskytne vašej kreditnej karty autorizačný kód. Tento kód je k dispozícii, kontaktujte svoju banku alebo spoločnosti vydávajúce kreditné karty a žiada ju.
Transakcia Množstvo: 33,99 dolárov na 2014-07-01 23:32:18
Typ kreditnej karty:
koniec 8818
Autorizačný kód:
V banke nevedia aky autorizacny kod......
Alebo mi snad poradte ako zrusit objednavku a ci sa vobec da zrusit som uz zufali
Naposledy upravil: kosican0 (2014-07-06 06:10:10)