mily RNG, rada by som vedela tvoj nazor ako dlho odhadujes, ze asi potrva, kym sa zbavim candidy ktora sa mi prejavuje neustalym naduvanim, zdutym bruchom, bielym vytokom, bielym povlakom na jazyku, zapachajucim potenim, vykyvmi nalad ci neustale zatekajucimi hlienmi (zadna nadcha). som na Proticandidovej diete uz 15 dni, avsak nie striktnej – vylucila som komplet cukor, ovocie, psenicne muky, pecivo ale jem trochu zemiakov, razneho knackebrotu ci psena alebo pohanky, nakolko 3 dni som drzala stritnu dietu a som skoro skolabovala popri dojceni a starostlivosti o mojho maleho syna. Jem vsetky pripravky co odporucas.
Velmi ma trapi to neustale nafukovanie. Jem silne probiotika, vlakninu, enzymi, raz denne 1 tabletku betainu s obedom a vecne mam zdute podrusko. Nemam nafukovanie v zaludku – negrgam, nemam palu ani tazobu, vsetko je to v crevach a pre tie zapachajuce vetry mam probelm byt aj medzi ludmi. Nevies mi poradit, co by som s tym mohla este robit?
Este by som sa rada opytala, ci je pri tejto diete ok, ak si davam na ranaky pomlety kokos, mak, kokosovy olej, raw kakako a steviu.
Dakujem za odpovede na moje otazky.
Naposledy upravil: surea (2014-09-25 20:17:49)