AHoj Rng, pisem ti ohladom citridalu ktory mam je pravda, ze mam ten silny z ciech z biochemresearch, avsak brala som ho tyzden pila som 1L denne aj kvapkala do nosa 6 dni a hlieny mam stale, trapia ma od aprila kedy som bola riadne mesiac pn, dovtedy som bývala tiez chora 2 az 5 krat do roka, najvacsi problem je ze sa mi vracaju streptokoky raz agalactiae raz anginous, raz skupiny B raz vkuse len si tie male hovada menia priponu za 11 rokov som vybrala 30 druhov antibiotik bezne 3-4 do roka pri anginach, chripkach a t d mi doktorka predpisovala to co jej vzdy vyslo podla kultivacie take antibiotikum, na jar som bola chora mala som EBV a bolest hrdla plus streptokoka agalctie, bolest hrdla jak svina, strasna, vtedy som si povedala dost a napisala ti, teraz tapam chodim k jednemu homeopatovi, resp algeziolog, anesteziolog, velmi sikovny a vravi po vacsine to co ty ziadne ATB ktore raz nezaberie nezaberie ani 105te, a tu vyvstáva moja otazka ako to ze mi citridal nezabera na koka, ci je potrebne ho brat dlhsie? a kolko brala som ho 1 tyzden ak je potrebne viac napis, moje davkovanie bolo ako ty vravis, 35 kv / liter vody, pit a to iste aj kvapkam do nosa, treba to zvysit beztak je to horke, musim este povedat ze mi robili cievkovanie a potom mi zistili stafylokoka este pre rokom , neviem skade stale chytam tieto lukrativne bacily ale kedze robim v skolstve otazka je zbytocna kolektivy deti ... porad mam aj vitaminy z iherby vymenujem selen zinok, kelp capsules, vitamin D3, NAC 600 mg, uzivam aj vlakninu psyllium. dakujem za odpovede