Dobrý deň RNG, potrebujem pomoc, asi pred pol rokom mi zacali vypadavat vlasy, vzdy som mala huste vlasy kazdy mi ich zavidel, teraz mam 10 vlasov na hlave(mam 30 rokov), predtym ako sa zacalo diat toto, opuchali mi horne ocne viecka, niekedy rano som sa zobudila s opuchmi, niekedy cely den nic a dovecera mi opuchli, chodim na alergo, lebo somalergicka na nikel, pracie prasky, farby na vlasy, tak som povedala aleregologovi, nech mi spravi testy, ze asi mam na daco dalsie alergiu, tesy vysli v pohode ziadnu dalsiu alergiu mi nezistili,dal mi kvapky do oci co ciastocne pomahaju, niekedy mi oci aj dva mesiace neopuchnu a niekedy opuchaju dva tyzdne vkuse, /momentale mam pokoj od opuchov/, vratme sa k vlasom, bola som u doktorky obvodnej, z vysetreni vsetko ok,aj stitna zlaza, co som sa bala ze to bude to co mi robi problemy z vlasmi a z opuchmi tiez ok tsh 1,87, mozem mat napriek tomuto vysledku problem zo stitnou zlazou, napr. ju mat zvacsenu?Niekedy sa mi horsie preglga ale nic strasne to nie je.Bola som aj u koznej dala mi alpicort f, a neocapil, trochu sa toho bojim, kvoli nepriaznivým účinkom, ale potroche to vtieram do tej hlavy, a dala mi metionin tabletky, ktore som uzivala ale nedouzivala, mam pocit ze som z nich zacala priberat....Mám možnosť užívať FORCAPIL, vraj to najlepšie na vlasy, moja mama ho užívala/androgénna alopécia/ a pomohol jej ale tiez pribrala zo 6kg, tak neviem ..........Chcem užívat aj zinok,ale neviem ci hocijaký z lekárne, alebo podla vás ktorý konkrétne/napr. bio selen zinok? a kolko mg? mam 46 kg a 154 cm, na stítnu zlazu jod? ale ktorý ?vodu jodis? tabletky jodid?kelp?jodamin? Tekvicový olej od prof. turjanicu? Rybí olej? Vopred dakujem velmi pekne za odpoved
Naposledy upravil: tinullik (2014-09-28 14:32:51)