Na zuzene cievy je dobry vasodilatator, hloh(Hawthorne)
Cistenie ciev lecitinom je prte kazdeho, lebo kazdemu sa v cievach usadzuju tukove a tukovobielkovinne nanosy, dokonca este laminovane mineralovymi vrstvami. Na regeberaciu pruznosti ciec treba brat aj hodne roznych antioxidantov, z najlacnejsich okrem vitaminov C a E je vytazok z hroznovych semien(proantocyanidy, PAC, davka 200 mg +)
Na zlepsenie cirkulacie pomaha nielen serrapeptaza, ale najma nattokinaza a lubrokinaza. davka 3 x 2000 FU minimum., To nahradi samozrejme skodlive chemicke riedice krvi, ktore jej iste predpisali.Enzymi tohoto druhu nemozu vyvolat krvacavost ako napr chemikal;ie warfarin a podobne, a to ani v mnohonasobne vyssich davkach, nez odporucana tu.
Vysledky brania fibrinolytickych enzymov poznat na teste zrazanlivosti krvi za par dni.
Osteoporoza je u zien casto nasledok znizenych hormonalnych hladin po prechode(to sa da napravit branim yamu, 2 gramy denne) ked telo strati schopnost spravne hospodarit s mineralmi.Docasne treba brat aj doplnky mineralov , specificky navrhnute na kosti, v spravnej forme a pomeroch, spolu s potrebnymi vitaminmi a ja odporucam ich brat aj s trochou zelenych, najma par tabletkami spiruliny
http://www.swansonvitamins.com/SWC037/ItemDetail?n=0 2 x 2 plus
http://www.swansonvitamins.com/NUT017/ItemDetail?n=0 2 x 2
Kosti su zlozene z mineralov, co ziadna patentovana chemikalia proti osteoporoze nemoze nahradit
Kontraindikacie sa tykaju len chemickych liekov, netykaju sa prakticky vobec kombinacii potravinovych doplnkov.
Cim menej bude brat skodlivych chemickych liekov, tym mensia je moznost poskodenia tele bocnymi ucinkami.
Dnes je uz plno ludi, najma tu v USA, co neberu ziadne chemicke lieky a uplne ich nahradili ucinnymi davkami roznych potravinovych doplnkov. Ja som do seba nedal chemikaliu uz vyse 16 rokov a okrem cukrovky mam nadvahu, uid detstva som bol nachyly na caste choroby horneho dychacieho ustrojenstva a predsa mi stacia na vsetko len potravinove doplnky. Co sa tyka roznych chrob, sice prichadzaju rovnako casto, ako od detstva, ale ich potlacim za par dni, bez toho, ze by som mal horucky, bez praceneschopnosti a poskodenia tela.
Nuz ale viem, ze je to pre mnohych privelky skok do neznama, bez zachrany lekarov. Tu v USA su aspon taki, kde by som pripadne mohol aj osobne ist, na Slovensku pokial viem , nie.Takze je to na kazdom osobne, ako sa rozhodne.