Téma: potravinová alergia
Mám 52 rokov a posledné 2 roky trpím kožnými výsevmi - cez deň sa nič nedeje, ale k večeru a v noci sa obsypem po celom tele...niekedy je to aj na slizniciach...2 roky denne beriem Zodak, alebo Xyzal, avšak lieky niekedy zaberú, niekedy len čiastočne...bola som na gastro sonde...výsledok bol neg., na testoch zistili, že som alergická na pšenicu, raž, zemiaky, papriku, majoránku, cibuľu,...bola som týžden hospitalizovaný na infúziách - kortikoidy, ale ak by som tam nehladovala, tak sa mi stav nezlepší...neviem čo mám jesť, môj zdravotný stav sa zhoršil, zvýšila sa hmotnosť , som stále unavená ...
Prosím o radu, domnievam sa, že mám niekde v hrubom čreve pliesne....ten výsyp trvá do rána a ráno, ked naštartujem organizmus, tak po výsevoch ani stopy...
Krajská alergologička mi navrhla, aby som držala delenú stravu...nie som si istá, či by mi to pomohlo...vlastne ani neviem čo jesť...som alergická na penicilín a acylpirín...
Taktiež prosím o radu, kde si vami navrhnuté potraviny v Košiciach môžem zakúpiť.
Za odpoved dakujem....anka,Košice