Téma: Candex a odmorenie
Dobry den,
Pred tyzdnom som nabehla na proticandidovu dietu. Beriem a jem vsetko podla odporucania, cize to tu rozpisovat nejdem, okrem Candexu. Mam este par otazok:
1) je pri proticandidovej diete Candex nevyhnutny, alebo staci vsetko ostatne - GSE, oregano, atd., kedze je dost drahy?
2) ako zistim, ze dieta zabrala: treba dietu drzat, kym je jazyk biely? Lebo ja ho mam po tyzdni stale biely a pritom tato dieta mi vyhovuje. Minule leto mi nezabrala, takze cely rok som si stravu strazila, jedla som viacmenej delenu stravu, aby som sa na nu pripravila. Tym padom teraz som uplne v pohode na zelenine, mase, vajciach, semiackach apod., vyhovuje mi to, citim sa uplne v pohode, len ten biely jazyk a jasne, slinovy test. Kedy budem moct zacat zaradovat ovocie, vlocky a pod.? Az ked bude jazyk cerveny a slinovy test ok?
3) odmorenie: treba ho v kazdom pripade? Neviem, ci to spravne chapem, kedy ho treba a ako dlho? Ako zistim, ze uz je vsetko ok? Lebo momentalne okrem bieleho jazyka sa citim velmi dobre. Zrusi zaradenie ovocia, vlociek a celkovo zdravej delenej stravy bez jednoduchych cukrov a bielej muky odmorovanie?
Dakujem krasne za odpoved
Naposledy upravil: Aljusena (2013-08-04 09:43:49)