Nuz ja osobne mam 3 pripady z mojich pribuznych, co sa len pomocou dlhodobeho brania extraktu z olivovych listov zo zastaralej boreliozy dostali.
To po tom, ked im ani dlhodobe branie doxycyklinu nepomohlo inac, len ciastocne a boli na tom coraz horsie.
To uz su dost dlhe roky, vtedy este Samento , coumanda a banderol na trhu ani neboli.
Cely svet je dnes bussiness, tj cele to bezi na peniazoch a teda prakticky nikto nema zaujem ti povedat viac, nez sluzi v jeho financny prospech. Najmenej farmacia a zdravotnictvo, co ma vdaka patentovanym drogam a organizaciam velmi silnu financnu poziciu, ktoru si nenecha narusit lacnejsimi prirodnymi doplnkami, takze tuto konkurenciu vsemozne potlaca.
Pravda je, ze patentovane chemicke lieky na to, aby ziskali patent(tj vylucne pravo vyroby a predaja, bez moznosti konkurencie) musia dokazat, ze sa jedna o latku, ktora pred tym nikde nikdy neexistovala a oni boli prvi, co ju vyrobili a uspesne vyskusali. kedze ale tato latka pred tym neexistovala, tak znamena novost v porirode a kedze je priroda neusposobena na jej pritomnost, tak je to skodlive zamorenie.
Na uspesne vyskusasnie /schvalenie nepotrebuju dokazat nic ine, ako ze uzitocne vysledky s nou prevazuju skodlive, ale len statisticky. A pri tom schvalovani, kedze sa jedna o velke peniaze je samozrejme korupcia a tak sa podari schvalit aj velmi skodlive latky, a dnes je teda aj smrt z nich pripustna .Tak sa postupne podarilo vybudovat dnesnu situaciu, kde na nasledky liekov umiera coraz viac ludi a dovod smrti na lieky sa prebojovzal na 3 "cestne miesto", hned sa cievnymi chorobami a rakovinami. Samozrejme to sa zasadne taji, ake ked uz aj prestizne medicke casopisi ako JAMA a Lancet, priznali, ze napr v USA smrt na lieky je az 400 000 ludi rocne, tj pravda je ovela horsia a odhaduje sa nezavisle na vyse 700 000, tak mame vazny problem, a pre to sa mnozstvo lekarov rozhodlo liecit doplnkami uz pred vyse 30 rokmi a ich pocet aj napriek prenasledovaniu monopolom rastie
Potravinove doplnky su prirodne latky, tj take vo tu existovali miliony rokov, tj nie su nic noveho, a ked ich chces dat na volny trh, musia byt podla definicie neskodne, inac ich z thu promptne strhnu a vyrobcov trestaju zavretim vyrobni, zhabanim majetku a vazenim.
Takze dobre informovany pacient ma moznost si vybrat medzi chemickymi patentovanymi liekmi, s hromadou skodlivych postrannych ucinkov a potravinovymi doplnkami, co tie skodlive postranne ucinky nemaju, inac by ich kontrolne organy z trhu stiahli a to z radostou a promptne, kedze su pod vplyvom vsemocnej farmacie a organizovanej mediciny
Nuz ale aky vyber ma pacient, co je laik a nema informacie z druhej strany, od konkurencie organizovanej mediciny, ktora skoli vsetkych lekarov len jednostranne? Nuz ziadny.
A pre to sem pisem, aby mali ludia moznost si vybrat a pisem sem na zaklade dlhorovneho(vyse 20 rokov) studovania vo volnom case periodik lekarov co sa zaoberaju liecenim alternativou. kedze organizpovane lekarstvo a farmacia na nich stale utocia, potieraju ich spravy na internete, nedovolia im ani svoje sluzby poriadne oznamovat verejnosti, tak sa to deje dost potichu, a verejnost mka o nich velmi malo informacii, len co si uchytkom najdu na internete. Ale tito ludia maju svoje kliniky, siet spolupracovnikov, a niektorui z nich vydavaju aj periodika a knihy, co si objednavam uz vyse 20 rokov a tak som informovany o ich mnohych uspechoch, co sem pisem na oboznamenie verejnosti, tj aspon tych, co na tieto stranky chodia. A samozrejme sam aj moja rodina sa tych rad drzi, co mi pomohlo uz nespocetne krat odrazit rozne infekcie a riesit rozne zdravotne problemy uspesne, tj nielen mne , ale aj mojej rodine a kope znamych, vcitane mnohych citatelov tohoto fora.
Dufam ze sa ta informacia dostane aj mnohym lekarom, hoci nepredpokladam, ze by sa odvazili tieto rady svojich kolegov pouzit na pacientoch , v strachu ze ich monopol bude prenasledovat. Nuz ale ktovie. tak ako v USA sa mnohi smeli odvazili vzdorovat monopolu, mozna sa najdu nejaki aj na Slovensku... Uz sa prvi zjavuju.
To, ze dnes uz vyse 90% US lekarov pre vlastnu a rodinnu spotrebu kupuju rozne doplnky, aj ked ich predpisuije pre svojich pacientov len 1.5% z nich, tj ti smelsi "bojovnici" je jasnym dokazom toho, ze lekari , napriek umyvaniu hlav" na skolach si uvedomuju skutocny stav lekarstva, aspon ciastocne, a podla toho sa aspon sukromne potichu zariaduju.
Naposledy upravil: RNG (2015-01-04 17:15:17)