Mily RNG, nizsie Ti prekopirujem,ake zdrav.problemy mam, uz si mi na nich odpovedal, ale mam k tomu este otazku -
1.nasla som caj/tabletky Una de gato /Vilcacora,Cat´s claw/ a zacala som ju pit este k tymto nizsieuvedenym veciam na kolitidu. Niekde som vsak citala, ze by sa to nemalo uzivat minimalne tyzden pred akoukolvek operaciou = inde zas pisu, ze iba v pripade transplantacie = ako to je s nim? Bo mi mozno pomaha ukludnit hnacky aj mocove zapaly a trochu zharmonizovat telo a ostatne problemy. Mozem ich teda uzivat aj pocas operacie stale? A aky mas nan nazor?
2.Okrem toho uzivam hormonalnu antikoncepciu, teraz je to este dva mesiace potrebne, aby sa mi udrzal cyklus do operacie, potom ju vynecham - moze sa popri nej uz teraz uzivat CatsClaw?
3.Uzivam aj Salofalk a Pentasu - akonahle vynecham, kolitida sa mi zhrosi - mozem aj s tymi liekmi uzivat CatsClaw?
Dakujem!
A teda moje vyssiepisane problemy este Ti sem prekopirujem, aby si nemusel napsat citat vo fore : "Pred 1,5 som si zlomila bederny klb, krcok, velmi zle. Mam dve 15-cm skrutky, zlomenina sa mi hojila az pol roka, ale aspon sa zhojila. Kvoli zapalom/ulcerozna colitida/ a vycnievajucim hlavickam treba skrutky v septembri vybrat, kvoli silnej osteoporoze /a to mam len38rokov/ je tam vsak riziko prasknutia hlavicky klbu, kedze tam zostane iba skrupinka kosti hlavicky a krcku klbu. Cim by sa dalo zrast tych obrovskych dierok zrychlit?? Aj zvonka /myslim napr.kostihojovu mast a pod/ aj zvnutra - uz uzivam: Ca,Mg,Zn,K,Se,D3 4000I.U, K2 100mcg, EPA 2gr, Serrapeptazu 250000i.u. Na creva uzivam viaczlozkove a rozne enzymy z iherb, Betain Hcl, Triphalu, DGL,probiotika aj mikrovlakniny. Na curcumu mam zial alergiu. RIadne denne cvicim, svaly mam dobre, ale ta noha aj tak dobre nefunguje, ani chodenie nejde, len s barlou -asi aj kvoli tym hlavickam skrutiek, ktore stale drazdia bocny sval - aj preto ich treba vybrat."
Naposledy upravil: katinka (2013-07-23 16:01:36)